Υπερηφάνεια έχει γεμίσει η Αγγελική Νικολούλη με τη διάκριση του γιου της, Κωνσταντίνου Μουσούλη. Ο 34χρονος συγγραφέας και σκηνοθέτης απέσπασε το πρώτο βραβείο στο Argo Film Festival για την ταινία μικρού μήκους Connected. «Πρώτο βραβείο για τον Κωνσταντίνο Μουσούλη στο argo film festival. Χαίρομαι όταν αναγνωρίζεται η δουλειά νέων που έχουν όραμα, πιστεύω, θέληση και γνώσεις. Νιώθω περήφανη που ο νέος με αυτή τη διάκριση, είναι ο γιος μου…», έγραψε η Αγγελική Νικολούλη στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης έχει σπουδάσει στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στο Los Angeles Film School, ενώ έχει σκηνοθετήσει 17 ταινίες μικρού μήκους. «Χάρηκα που άνοιξε τα φτερά του, ακολούθησε το όνειρό του και κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είμαστε πολύ αγαπημένοι και σέβομαι την προσωπικότητά του και τις επιλογές του», είχε αναφέρει πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η Αγγελική Νικολούλη, σχετικά με την απόφαση του γιου της να φύγει στην Αμερική και και ζήσει στο Λος Άντζελες, όπου έχει ιδρύσει και την εταιρεία του.

Αγγελική Νικολούλη: «Τον θαυμάζω τον γιο μου»

Πριν λίγο καιρό, η Αγγελική Νικολούλη είχε δηλώσει στην εκπομπή Mega Stories με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου ότι η οικογένεια είναι η σπουδαιότερη ιστορία της ζωής της.

«Έμεινα αρκετά χρόνια παντρεμένη κι έχουμε ένα υπέροχο παιδί. Τον θαυμάζω τον γιο μου. Έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο κι έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά. Μου λένε πολλοί σκεπτόμενοι σαν τις Ελληνίδες μητέρες, έχεις έναν γιο γιατί δεν τον έχεις μαζί σου; Λέω γιατί; Για εμένα τον έκανα; Στα παιδιά μας δίνουμε αυτά που πρέπει να δώσουμε. Τις βάσεις κι από εκεί και πέρα η ζωή τους ανήκει. Να είμαστε δίπλα τους, στην σκιά τους αλλά όχι μπροστά τους. Δεν θα έλεγα ότι είμαι η κλασική μητέρα», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Από τη μεριά του ο γιός της, Κωνσταντίνος Μουσούλης είχε μιλήσει για όλα τα πράγματα που τον κάνουν να θαυμάζει εκείνος τη μητέρα του.

«Το καλύτερο πράγμα που μου έδωσε η μητέρα μου ήταν το κοινωνικό της έργο. Θαυμάζω το πόσο ταγμένη είναι σε αυτό που κάνει. Αντλεί δύναμη από την πίστη της. Προσπαθεί πάντα να διαχειριστεί κατάλληλα τον ελεύθερο χρόνο που έχει, ζει τη στιγμή με τους ανθρώπους της. Δεν μου έλειψε ποτέ κάτι. Κάπως ήταν πάντα εκεί. Τα συνδύαζε και τα κατάφερνε. Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο».

Η Αγγελική Νικολούλη στο πλευρό του γιου της στο Λος Άντζελες. (Instagram/aggelikinikolouliofficial)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ