Στο θέατρο Αργώ και στην παράσταση «Η κυρία Κλάιν» με πρωταγωνίστριες: την Αιμιλία Υψηλάντη, τη Νατάσα Καλογρίδη και τη Σάρα Εσκενάζη βρέθηκαν με ταιριαστό look η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης. Το γνωστό ζευγάρι που βρήκε τον έρωτα στη «Φάρμα» είναι αχώριστο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο reality του ANT1, ήρθαν πολύ γρήγορα κοντά και τώρα ζουν το δικό τους love story. Το ζευγάρι έχει μιλήσει από την αρχή ανοιχτά για την έλξη που ένιωσε και η οποία εξελίχθηκε σε μια φλογερή σχέση. Πριν από λίγες μέρες τους είδαμε να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο και τώρα πήγαν μαζί στο θέατρο Αργώ.

Σε αυτήν τη θεατρική έξοδό τους, οι δυο τους επέλεξαν από ένα total white σύνολο. H Αγγελική Ηλιάδη φόρεσε ένα λευκό σατέν κιμονό με ασορτί παντελόνι και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ο σύντροφός της, Γρηγόρης Αναστασιάδης επέλεξε ένα κρεμ παντελόνι με λευκό πουκάμισο.

Πριν από λίγους μήνες μιλώντας για τη σχέση της με τον Γρηγόρη, έχοντας πια αποχωρίσει από τη «Φάρμα» η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε στο «Πρωινό» του ANT1: «Θέλουμε και οι δύο να το ζήσουμε, να προχωρήσουμε και να δούμε που θα μας πάει όλο αυτό. Είναι νωρίς ακόμα. Ο Γρηγόρης μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα μετακομίσει. Δεν μου αρέσουν οι αποστάσεις στις σχέσεις καθόλου. Δεν κάνουν καλό οι αποστάσεις.

Τα παιδιά δεν τον γνώρισαν, είναι ακόμα νωρίς. Τους έχω μιλήσει και τους έχω πει ότι είμαι καλά στα προσωπικά μου. Πέρα από την προσωπική μας σχέση, ο Γρηγόρης έχει επαγγελματικές προτάσεις στην Αθήνα, οπότε τα συνδυάζουμε και τα δύο μαζί».

Πλέον ο Γρηγόρης Αναστασιάδης βρίσκεται στην Αθήνα καθώς συνεργάζεται με το γυμναστήριο της Φανής Χαλκιά. Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης δεν είχε κρύψει ότι καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη. «Η Αγγελική είναι ένας πάρα πολύ στοργικός και κατανοητικός άνθρωπος, που θα ήθελαν όλοι να έχουν στη ζωή τους. Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά της, είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, προς το παρόν απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο», δήλωνε πριν λίγες ημέρες για την αγαπημένη του. Παράλληλα, είχε ξεκαθαρίσει πως το θέμα της διαφοράς ηλικίας δεν ήταν κάτι που τους απασχόλησε. «Δεn βλέπουμε ηλικίες, βλέπουμε ανθρώπους. Αν είσαι καλά με κάποιον άνθρωπο, ο παράγοντας ηλικία δεν είναι κάτι ανασταλτικό για να σε κάνει να μην προχωρήσεις», έλεγε συγκεκριμένα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ