Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης είναι από αυτά τα ζευγάρια που λατρεύουμε να βλέπουμε στα social media.

Έχουν πάντα αυτό το κάτι που θα σας κάνει να γελάσετε και να παραδεχτείτε πως είναι κυριολεκτικά το ζευγάρι της διπλανής πόρτας.

Οι δύο ηθοποιοί και τα παιδιά τους Λυδία και Νικήτας κάνουν διακοπές στη Ελαφόνησο και μέσα από τα Instagram accounts τους μας ταξίδεψαν μαζί τους.

Φυσικά υπήρχαν και τα στιγμιότυπα που μας έκαναν να γελάσουμε.

Ο Νικήτας ταΐζει τα ψάρια και αφήνει νηστικούς τους υπόλοιπους

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης έχουν ανεβάσει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στα accounts τους, και ένα από τα βίντεο δείχνει τον μικρό Νικήτα να κόβει ψωμί και να το πετάει στη θάλασσα για τα ψαράκια.

«Δεν θα μείνει ψωμί να φάμε», γράφει η Αγγελική Δαλιάνη στο βίντεο της, όσο ο Νικήτας εξακολουθεί να πετάει ψωμί στη θάλασσα.

Instagram vs Reality για τον Μάνο Παπαγιάννη και τον γιο του

Ο Μάνος Παπαγιάννης από την άλλη που του αρέσει συνεχώς να πειράζει τη σύζυγό του και να την τρομάζει κάνοντας της φάρσες, πάντα με συνεργό τον Νικήτα, έκανε μια ανάρτηση, που θα μπορούσε αδιαμφισβήτητα να χαρακτηριστεί Instagram vs Reality.

Το instagram είναι που ποζάρεις στο κύμα και προσπαθείς να βγάλεις μια καλλιτεχνική φωτογραφία και το reality είναι η φωτογραφία του Μάνου που τους έχει πάρει το κύμα και τους έχει χαλάσει την όποια πόζα είχαν πάρει.

«Και εκεί που παίρναμε πόζα…», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα του.

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Δαλιάνη: «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ