Η ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη υποδύεται φέτος την Αλεξάνδρα στη σειρά «Η δική μας οικογένεια». Με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά μίλησε για τη μεγάλη δημοσιότητα που είχε λάβει πρωταγωνιστούσε στη «Μαρία, η άσχημη», τη γνωριμία της με τον Μάνο Παπαγιάννη και τα παιδιά τους.

Η Αγγελική Δαλιάνη μιλά για τη σειρά «Μαρία, η άσχημη»

«Τίποτα δεν ήταν εύκολο. Είχαμε 15ωρα γυρίσματα, ήταν μία καθημερινή σειρά, τελείως προσωποκεντρική κι εγώ δεν είχα μεγάλη εμπειρία. Το 2005 τελείωσα τη σχολή, τέλη του 2006 ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Στην αρχή το βρήκα πολύ ιντριγκαδόρικο όλο αυτό, τρελάθηκα. Ήταν πολύ ελκυστικό όταν πρέπει να αλλάξεις τελείως για έναν ρόλο. Όταν έγινα “όμορφη” σπάστηκα γιατί ήθελα περισσότερο χρόνο προετοιμασίας», παραδέχτηκε η Αγγελική Δαλιάνη, η οποία μίλησε για την ξαφνική δημοσιότητα και το κυνηγητό από τους παπαράτσι τότε για να την απαθανατίσουν όπως είναι στην πραγματικότητα.

«Κάποια στιγμή διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες μου από τη δραματική σχολή. Η συμφωνία με το κανάλι ήταν να πηγαίνω στις εκπομπές ως ρόλος, απαντούσα σαν να είμαι η Μαρία», θυμήθηκε μεταξύ άλλων η ηθοποιός η οποία χαιρόταν με την αποδοχή του ρόλου της.

Η γνωριμία με τον Μάνο Παπαγιάννη

«Ήμουν 29 όταν έγινα μαμά. Πάντα το ήθελα. Για κάποιο λόγο είχα βάλει ένα όριο τα 30 να έχω παντρευτεί, να έχω κάνει παιδί, να έχω μια επαγγελματική εξέλιξη», εξομολογήθηκε ακόμα.

Αναφορικά με τη γνωριμία της με τον Μάνο Παπαγιάννη, η Αγγελική Δαλιάνη αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν στον δρόμο έξω από το Εθνικό Θέατρο τυχαία πριν από περίπου 20 χρόνια», περιέγραψε.

Η δύσκολη στιγμή στη γέννηση του δεύτερου γιου τους

«Ανάμεσα σε άλλα, η Αγγελική Δαλιάνη μίλησε και για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν γεννήθηκε πρόωρα ο δεύτερος γιος τους και έμεινε στη θερμοκοιτίδα αρκετό καιρό. «Με τάραξε. Ήταν μια αρκετά δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Ήταν κάτι που δεν το περιμένεις. Επειδή όμως τα πράγματα πήγαιναν μέρα με τη μέρα καλύτερα, αυτός ήταν ένας λόγος για να μπορέσω να το διαχειριστώ. Αλλά ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου μέχρι τώρα. Πολύ άγχος, πολλή πίεση. Γυρνάς στο σπίτι χωρίς παιδί, έχεις την αγωνία του τι θα γίνει, έχεις ενοχές. Αλλά πήγαν όλα μια χαρά», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ