Τα γενέθλιά του είχε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ο Μάνος Παπαγιάννης και έκλεισε τα 45 του χρόνια. Στο πλευρό του την ιδιαίτερη αυτή μέρα ήταν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη και τα παιδιά τους, Λυδία και Νικήτας.

Μάλιστα δεν έλειψαν τα οικογενειακά στιγμιότυπα στα Social Media με την Αγγελική Δαλιάνη να δημοσιεύει αρχικά μια throwback φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Λίγη ώρα αργότερα η ίδια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τη στιγμή της τούρτας. Ο Μάνος Παπαγιάννης πόζαρε μπροστά από την τούρτα με τον αριθμό 45 κάνοντας γκριμάτσα μαζί με τον γιο του Νικήτα, ενώ πίσω τους φιγουράρει και η μεγάλη κόρη του Λυδία.

Οι αναρτήσεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, με την Αγγελική Δαλιάνη να δημοσιεύει ακόμα ένα οικογενειακό στιγμιότυπο συνοδευόμενο από τρυφερές ευχές.

«Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που κρατά την οικογένειά μου και την καρδιά μου», έγραψε η Αγγελική Δαλιάνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Μάνου Παπαγιάννη στάθηκε στο πλευρό του καθ’όλη τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης με την Σοφία Παυλίδου.

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend και τοποθετήθηκε πρώτη φορά σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί. «Δεν μου αρέσει να μιλάω δημόσια γι’ αυτό. Θέλω να μιλάω για πράγματα χαρούμενα και όμορφα. Είναι ένα πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η ζωή έχει προβλήματα και αυτό είναι ένα πρόβλημα.

Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα διορθωθούν και θα έρθουν στη σωστή τους διάσταση, γιατί πιστεύω ότι έχει διογκωθεί πολύ το θέμα αυτό. Δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν είσαι άνθρωπος που δεν θέλεις να απασχολείς με τέτοια πράγματα.

Είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω δημόσια και να μιλώ για τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος που οι εμφανίσεις μου στην τηλεόραση είναι ελάχιστες. Δεν ήταν εύκολο αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ γιατί δεν με κάνει να νιώθω ωραία. Είπε και ο Μάνος κάποια πράγματα με τον δικό του τρόπο αλλά δεν θέλω να επεκταθώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ