Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος που αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου παιχνιδιού του Alpha, Total Blackout. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη και αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Μιλώντας αρχικά για την παρουσίαση του Total Blackout σε παραγωγή Barking Well που έρχεται στον Alpha, ο Αναστάσιος Ράμμος ανέφερε: «Η πρόταση έγινε μέσω της Barking Well και του Νίκου Κοκλώνη. Δεν ξέρω γιατί σκέφτηκαν εμένα για την παρουσίαση. Νομίζω επειδή θέλει λίγο τρέλα. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι τα φίδια και οι βελόνες».

Ωστόσο, ο Αναστάσιος Ράμμος ρωτήθηκε και για τη σχέση του με την Κατερίνα Zαρίφη. Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια ήταν μαζί στο περσινό J2US και από τότε έχουν κρατήσει μια φιλική σχέση. Σε πρόσφατο Q&A που έκανε, όμως, η Κατερίνα Ζαρίφη στο Instagram Story της ήταν ιδιαίτερα αινιγματική για τη σχέση της με τον Αναστάσιο Ράμμο.

Ο ίδιος πάντως ξεκαθάρισε την κατάσταση. «Την αγαπάω σαν να είμαι εγώ. Την αγαπώ πάρα πολύ. Δεν έχουμε ερωτική σχέση. Έχουμε ξεκάθαρα φιλική σχέση. Τι να σου πω, την αγαπώ, είναι το κορίτσι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναστάσιος Ράμμος για την Κατερίνα Ζαρίφη.

Μετά τις δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια ξεκαρδιστική αποκάλυψη για το Total Blackout: «Μου έκαναν πρόταση να είμαι μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη σε ένα από τα πρώτα επεισόδια του Total Blackout. Και τους λέω “εγώ που βλέπω αράχνη και φωνάζω τον γείτονα να τη σκοτώσει. Εγώ που βλέπω κατσαρίδα και με πιάνει υστερία”. Εγώ θα μπω στο σκοτεινό με τον Νίκο Κοκλώνη; Θα ξεφτιλιστούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ