Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/4) η Αναστασία Παντούση.

Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στο «Ναυάγιο», μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά και την καριέρα της.

«Φέτος ήταν πολύ πιεσμένο το πρόγραμμα, αλλά κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα», είπε αρχικά, μιλώντας για τον ρόλο της η Αναστασία Παντούση.

Τι είπε για το «Ναυάγιο», την Ειρήνη και τον Ιπποκράτη;

«Προσπαθώ να το καταλάβω αυτό το κορίτσι. Με όλα αυτά που συμβαίνουν έχει δεθεί πάρα πολύ με τον Ορφέα, αυτό την κρατάει μέσα στο σπίτι του Ιπποκράτη, νιώθει την ευγνωμοσύνη του Ιπποκράτη, βαθιά ευγνωμοσύνη. Έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, αλλά δεν έχει βρει τη δύναμη ακόμα. Δε νομίζω πως η Ειρήνη πραγματικά έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει, πού βρίσκεται, έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι είναι σε ένα σπίτι και ένας άνθρωπος τη φροντίζει. Μου λείπει εμένα η δυναμική γυναίκα, που θέλει να πάρει τη ζωή στα χέρια της».

Τι ανέφερε σχετικά με τον «Ιπποκράτη»:

«Κάτι ψυλλιάζεται ότι δεν πάει καλά με αυτόν τον άνθρωπο, αλλά δε θέλει να το πιστέψει ούτε η ίδια. Την πιέζει, την καταπιέζει, είναι χειριστικός, κτητικός, το οποίο το έχει καταλάβει η Ειρήνη και κάπως δε θέλει να το πιστέψει, έχει χάσει τον πατέρα, το παιδί, τον άντρα της, της έρχεται το ένα μετά το άλλο. Κάπως έχει βρει έναν ώμο αλλά νιώθει ότι δεν είναι τόσο γερός. Ο Ιπποκράτης προσπαθεί να κάνει τα πάντα να την απομακρύνει από τον Πέτρο, δε θέλει να έχει άλλους άντρες δίπλα της.

Κάτι θα καταλάβει γιατί ανακαλύπτει το ημερολόγιο της Κλαίρης, πρώην γυναίκα του Ιπποκράτη, και η γυναίκα έχει γράψει τι έχει περάσει μέσα σε αυτό το σπίτι μέχρι να φύγει. Θα τα διαβάσει όλα η Ειρήνη και πιστεύω ότι θα ξυπνήσει. Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη της για τον Ορφέα. Βλέπει κάποια στιγμή ότι ο Ιπποκράτης τον χτυπάει. Την Ειρήνη αυτό τη σοκάρει, δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί, οπότε δε θα φύγει τόσο εύκολα από αυτό το σπίτι χωρίς το παιδί, γιατί νιώθει ότι δεν είναι καλά με τον πατέρα του».

Για την προσωπική της ζωή η Αναστασία Παντούση είπε:

«Δε θα μπορούσα να διαχειριστώ τα ψέματα. Αν ανακάλυπτα ότι μου λένε ψέματα, θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να βρεθεί η επικοινωνία, να υπάρχει σεβασμός».

Για τον ηθοποιό σύντροφό της συμπλήρωσε:

«Υπάρχουν στιγμές που μ’ αρέσει που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που είναι της δουλειάς, που είναι αυτός που είναι. Μόνη μου θα μπορούσα να είχα πελαγώσει, να μη με καταλαβαίνει κανείς. Πιστεύω ότι υπάρχει ανταγωνισμός, είναι της δουλειάς μας. Δεν είναι πάντα κακό, έχει να κάνει και με τον ίδιο σου τον εαυτό».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννης Παπαζήσης: Δημοσίευσε την πιο ρομαντική φωτογραφία του με την Αναστασία Παντούση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ