Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η 39χρονη τραγουδίστρια, που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ο φακός του ΟΚ! συνάντησε την Αμαρυλλίδα στη Μύκονο μαζί με τον σύντροφό της και επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων, Κώστα Ματσίκα όπου πέρασαν μέρος των διακοπών τους.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 30 Αυγούστου έκαναν τη βόλτα τους στα Ματογιάννια, ενώ λίγο αργότερα στη συντροφιά τους προστέθηκε και ένας κοινός τους φίλος. Το ζευγάρι είναι μαζί είκοσι χρόνια, ενώ η Αμαρυλλίς σε συνέντευξή της στο ΟΚ! το καλοκαίρι του 2018 είχε δηλώσει αναφερόμενη στα σχέδια για την απόκτηση ενός παιδιού: «Το σκέφτομαι γιατί τα λατρεύω τα μωρά. Βλέπω μωρά και τρελαίνομαι. Θέλω πάρα πολύ και εύχομαι σύντομα να γίνω μανούλα. Να αξιωθώ να κάνω τη δική μου οικογένεια. Απλώς δεν με αγχώνει το πότε θα γίνω. Δεν χτυπάει καθημερινά το βιολογικό μου ρολόι. Σίγουρα όμως θέλω πολύ. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ ωραία. Φαντάζομαι ότι το να έχεις το δικό σου παιδί είναι απίστευτο». Τρία χρόνια μετά ετοιμάζονται με τον σύντροφό της να γίνουν γονείς.

Ο Κώστας Ματσίκας, η Αμαρυλλίς και ο φίλος τους Αλέξανδρος Λυκούδης κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τους σε κεντρικό μαγαζί της Μυκόνου.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ