Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για την Αμαρυλλίς!

Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, είναι έγκυος για πρώτη φορά και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της και επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων, Κώστα Ματσίκα.

Η σχέση του ζευγαριού μετρά πάνω από δέκα χρόνια, οι δυο τους προσπαθούν να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Το μωρό που θα έρθει στον κόσμο θα επισφραγίσει τη σχέση τους με τον πιο όμορφο τρόπο, ενώ άτομα από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας υποστηρίζουν στην εφημερίδα πως «είναι ένα κορίτσι πολύ ευτυχισμένο».

«Δεν θα επιδίωκα να προβάλλω την εγκυμοσύνη μου και δεν θέλω να πιστέψω ότι μια γυναίκα μπορεί να πουλάει αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρω βέβαια τι μπορεί να συμβαίνει στην κάθε περίπτωση, αλλά γενικότερα όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο κάποια πράγμα δεν μπορεί να αποφύγεις…», είχε δηλώσει η Αμαρυλλίς σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αμαρυλλίς, που ήταν αρκετά ενεργή στα social media, από τις αρχές Μαρτίου απέχει αισθητά από το Instagram, μέσα από το οποίο μοιραζόταν σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες με τους followers της.

Αυτή, μάλιστα, ήταν η τελευταία της ανάρτηση:

Όσο για την τελευταία φορά που απαθανάτισε το ζευγάρι ο φωτογραφικός φακός, ήταν τον Δεκέμβριο του 2020, καθώς έκαναν jogging στους δρόμους της Γλυφάδας, ντυμένοι στα μαύρα και φορώντας μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ