Στο Τορίνο βρίσκεται η Αμάντα Γεωργιάδη, προκειμένου να προετοιμαστεί για την εμφάνιση της στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022 που θα γίνει την Τρίτη 10 Μαίου.

Με την εμφάνιση των φετινών συμμετεχόντων στο τιρκουάζ χαλί, που άλλαξε χρώμα από κόκκινο λόγω του χορηγού της διοργάνωσης, δίνεται το σύνθημα για την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της 66ης Eurovision.

 Η Αμάντα Γεωργιάδη επέλεξε ένα εκθαμβωτικό φούξια φόρεμα της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Σίλιας Κριθαριώτη για το τιρκουάζ χαλί της Eurovision 2022.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε 30ή στο τιρκουάζ χαλί ανάμεσα στις 40 συμμετέχουσες χώρες. Το απόγευμα της Κυριακής, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο μουσικό θεσμό, άφησε για λίγο τις πρόβες και περπάτησε στο καθιερωμένο Τιρκουάζ Χαλί. Η επίσημη εκδήλωση, η οποία συμβολίζει την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της Eurovision, πραγματοποιήθηκε στο παλάτι La Venaria Reale.

Η τραγουδίστρια συνομίλησε με τους Ιταλούς παρουσιαστές της εκδήλωσης και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εντός του κτιρίου, στέλνοντας ένα μήνυμα στη γιαγιά της στην Ελλάδα. «Σε αγαπώ γιαγιά!» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή τραγουδίστρια με την βροχή να μην πτοεί την λαμπερή εμφάνισή της.

Μετά την πρώτη πρόβα της Αμάντας Γεωργιάδη στην σκηνή της Eurovision 2022 ζητήθηκαν αλλαγές από την ελληνική αποστολή ώστε να εξυπηρετηθεί καλύτερα η παρουσίαση του Die Together.

Μετά την πρώτη πρόβα στην σκηνή της Eurovision ζητήθηκαν από την ελληνική αποστολή να γίνουν κάποιες αλλαγές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, ζητήθηκαν περισσότερα κοντινά στα μάτια της Αμάντας. Καθώς όπως έχει γίνει γνωστό η Αμάντα Γεωργιάδη θα ζήσει ένα όνειρο επί σκηνής το οποίο ξεκινά μέσα από τα μάτια της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ