Η εθνική μας σταρ Αλίκη βουγιουκλάκη, παραμένει πάντα ζωνταντή στις καρδιές μας μέσα από τις ταινίες της και τις φωτογραφίες της. Είναι γνωστό ότι η Αλίκη, θαύμαζε μια άλλη μεγάλη εθνική σταρ, την Μπριζίτ Μπαρντό και δε είναι λίγες οι φορές που την ακολούθησε στυλιστικά.

Σήμερα μέσα από το αρχείο του θρυλικού φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου, εντοπίσαμε μια φωτογραφία με την μεγάλη σταρ της Γαλλίας, να πίνει μπύρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Και ναι το στιγμιότυπο θα μπορούσε να είναι αληθινό ίσως από μια επίσκεψη της Μπε -μπε στην Ελλάδα, αλλά όχι. Η φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω είναι προϊόν φωτομοντάζ και μάλιστα ήταν μια ιδέα της ίδιας της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη άρεσε να σκαρώνει αστεία!

Στην Αλίκη άρεσαν οι πλάκες και ζήτησε να γίνει το φωτομοντάζ από τον προσωπικό της φωτογράφο Κλεισθένη! Εκείνος όπως βλέπετε το έκανε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ο εκπρόσωπος του Κλεισθένη έγραψε κάτω από τη φωτογραφία: «Στην Αλικη άρεσε να σκαρώνει αστεία. Έτσι ζήτησε απο τον Κλεισθένη να κάνει ενα μικρό τρικ.Το αποτέλεσμα ήταν να «φωτογραφηθεί» με μια άλλη εθνική σταρ την Μπριζίτ Μπαρντό! Έτσι βγήκε αυτο το φωτομοντάζ» αναφέρει η λεζάντα, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για αυτή την περίφημη φωτογραφία

Ο Κλεισθένης Δασκαλάκος, ήταν ο αγαπημένος φωτογράφος των διασήμων και κατάφερε να αιχμαλωτίσει στο φωτογραφικό φακό του, όλους τους σταρ του πλανήτη από το 1960 μέχρι τις αρχές του 1990.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ