Ο Αλέξανδρος Βάρθης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21/5).

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος στην σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», ως Τάσο Μέρμηγκα, αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Εξομολογήθηκε παράλληλα και τη φοβία που του έχει δημιουργηθεί μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Τι αποκάλυψε για την Ασημένια Βουλιώτη (σ.σ Δεσποινιώ) και τις «Ψυχοκόρες»;

Ο Αλέξανδρος Βάρθης μίλησε για το πώς ξεκίνησε την υποκριτική, τι έκανε ο μπαμπάς του στην πρώτη του παράσταση και αποκάλυψε ένα παρασκήνιο σχετικά με τις «Ψυχοκόρες».

«Με πήγαν οι γονείς μου σε μία παράσταση της Ξένιας Καλογεροπούλου και εκεί κατάλαβα για πρώτη φορά ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Μπήκα στη δραματική σχολή στα 24, μέχρι τότε ήμουν στο Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Βάρθης.

«Βέβαια, στην πρώτη μου παράσταση ο πατέρας μου δεν ήρθε, γιατί είχε πονοκέφαλο. Όταν του πέρασε, ήρθε και έκτοτε έγινε ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Δούλευα ως ταξιθέτης όσο ήμουν στη δραματική σχολή. Εκεί με είδε ο Θοδωρής Πετρόπουλος και με πήρε στο Κάτω Παρτάλι. Οι “Ψυχοκόρες” ήταν η πρώτη σειρά που, όταν διάβασα το σενάριο, είπα ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω. Στα γυρίσματα η Ασημένια Βουλιώτη ανέβαινε σε ένα σκαλοπάτι, γιατί είμαι 1,93»», αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Βάρθης.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Βάρθης: Ντύθηκε γαμπρός με sneakers – Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρία Βεκιάρη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ