Την αγαπημένη του Μαρία Βεκιάρη παντρεύτηκε το Σάββατο ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Βάρθης. Ο γαμπρός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία λιτή τελετή. Με σκούρο κοστούμι και λευκά sneakers, ο ίδιος έκανε το δικό του fashion statement. Η νύφη είχε επιλέξει ένα μίνιμαλ λευκό σατέν lingerie φόρεμα και ψηλοτάκουνα μεταλλιζέ πέδιλα.

Παρόντες ήταν αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού οι οποίο μάλιστα ανέβασαν σχετικές φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την τελετή αλλά και το πάρτι που ακολούθησε.

Ο Αλέξανδρος Βάρθης αυτόν τον καιρό συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας αστυνομικής σειράς του Mega, «Σκοτεινή θάλασσα» σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, μαζί με τους Γιώργο Παπαγεωργίου, Θέμιδα Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Άρη Λεμπεσόπουλο και πολλούς ακόμη ηθοποιούς.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Ιανουάριο ο Αλέξανδρος Βάρθης είχε καταγγείλει δημόσια περιγράφοντας την εμπειρία του με τον σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα. Η δήλωσή του ήρθε μετά τις καταγγελίες των ηθοποιών Χάρη Τζωρτζάκη, Γιάννη Νιάρρο και Ερρίκο Μηλιάρη κατά του σκηνοθέτη.