Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή τους ζουν ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η σύζυγός του Σοφία Φυρού. οι δυο τους έγιναν γονείς τον Φεβρουάριο του 2021. Το ζευγάρι απέκτησε ένα αγόρι, ωστόσο λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποίησε τη βάφτιση του.

Κι αυτό γιατί ήθελαν το γεγονός να θυμίζει ένα όμορφο πάρτι, μια διοργάνωση με αγαπημένα πρόσωπα από το συγγενικό και φιλικό τους περιβάλλον.

Και τα κατάφεραν την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Το ζευγάρι βάφτισε τον μονάκριβο γιο του και ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Κωνσταντίνος. Μάλιστα νονοί ήταν ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος με την Ίρις Χρήστου.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης έτσι όπως το αποτύπωσε στον φακό του ο Γιώργος Μισιρλής.

Οι καλεσμένοι ήταν πολύ χαρούμενοι, ενώ δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Στο ιερό μυστήρι παρευρέθηκαν ο Τζέιμς Καφετσής και η Super Κική. Ο πρώην παίκτης του J2US επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο και η YouTuber ένα κίτρινο lemon σακάκι.

Το παρών έδωσε και ο YouTuber Dr, Χταπόδιας, φίλος του Αλέξανδρου Κοψιάλη.

Παρούσα ήταν και η Στέλα Μιζεράκη που δεν σταμάτησε να ανεβάζει βίντεο και να εύχεται στον μικρό Κωνσταντίνο και τους γονείς του.

Στα κίτρινα ήταν και η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η Στέλλα Μιζεράκη ήταν εξίσου εντυπωσιακή στα κόκκινα. Η Φλωρεντία Γεωργοπούλου πόνταρε σε ένα total white look.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ