Στη νέα χριστουγεννιάτικη ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη «Κουραμπιέδες από χιόνι» δίνει την ερμηνεία της ζωής του, όπως αναφέρουν όσοι την έχουν δει. Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα στην εκπομπή The 2Night Show.

«Βλέποντας τις φωτογραφίες του παρελθόντος λέω “εντάξει καλός ήμουν”. Η εμφάνιση σίγουρα παίζει ρόλο αλλά δεν αρκεί. Αυτό που λέμε και στο θέατρο, όταν ανοίξει η αυλαία και δεν τα λες, ακόμα και ο Αλέν Ντελόν να είσαι…θα σε πετάξει! Προσπαθούσα με τα άλλα μέσα και όχι με την εμφάνιση».

Και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν αγαπώ ούτε τα γενέθλια, ειδικά στην ηλικία μου. Παράπονο δεν έχω αλλά το κοντέρ γράφει. Πάρτι δεν θα κάνω ποτέ, με εκνευρίζουν. Τι να πω; Άλλος ένας χρόνος κοντύτερα στο τέλος; Όταν έγινα 40 χρονών επειδή ακούγονται σε έναν άνθρωπο νέο, έπαθα υστερία. Είχα τόσα νεύρα και πήγα στο σπίτι μου. Θα πήγαινα σε ένα σπίτι φίλων, είχα τόσα νεύρα, έκλεισα το παράθυρο του μπάνιο και έσπασε. Πάω στους φίλους μου και χτυπάω το κουδούνι, ήταν σβηστά τα φώτα και μου έκαναν έκπληξη. Το τι τους είπα, δεν λέγεται».

Διαβάστε επίσης: «Κουραμπιέδες από χιόνι»: 11+1 λόγοι που δεν πρέπει να χάσετε αυτή την ταινία!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ