Τα Χριστούγεννα σημαίνουν πολλά πράγματα. Είναι τα δώρα, τα γλυκά, οι στιγμές με τους αγαπημένους μας, οι γλυκιές αναμνήσεις, τα πάρτι. Χριστούγεννα όμως είναι κυρίως τα τραγούδια και οι ταινίες! Μια τέτοια Χριστουγεννιάτικη ταινία είναι ελληνική και βγαίνει στις 14 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους! «Οι κουραμπιέδες από χιόνι» με την υπογραφή του Γιάννη Τσιμιτσέλη και μια πλειάδα αξιόλογων ηθοποιών και συντελεστών, είναι η καλύτερη πρόταση για τις μέρες των γιορτών και έχουμε επιχειρήματα!

11+1 λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις τους «Κουραμπιέδες από χιόνι»

  • Γιατί αυτή η ταινία μυρίζει Χριστούγεννα!
  • Γιατί θα σας κάνει να συγκινηθείτε, να γελάσετε, να χαμογελάσετε, να δακρύσετε και όταν βγείτε από το σινεμά, θα θέλετε να αγκαλιάσετε όλους τους αγαπημένους σας!
  • Γιατί είναι η καλύτερη ιδέα για Χριστουγεννιάτικη έξοδο, είτε έχετε παιδιά είτε όχι.
  • Γιατί ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είναι ο πιο γλυκός παππούς (και Άγιος Βασίλης) του κόσμου σε μια από τους πιο υπέροχες ερμηνείες του.
  • Γιατί η Κατερίνα Γερονικολού είναι η πιο όμορφη και γλυκιά αυστηρή μαμά όλων των ταινιών!
  • Γιατί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμπνεύστηκε την ιδέα και τη σκηνοθεσία της ταινίας από την κόρη του Εύα και την έκανε με πολλή αγάπη και φροντίδα αφού εκτός από σκηνοθέτης είναι και παραγωγός. Αυτό φάνηκε από τη συγκίνησή του, την ημέρα της avant premiere της ταινίας. Βέβαια θα τον θέλαμε και ως ηθοποιό!
  • Γιατί ο Μελέτης Ηλίας ερμηνεύει άψογα τον ήρωα που κάνει το πιο αθώο και γλυκό φλερτ ever!
  • Γιατί δεν πρέπει να χάσετε τον Μιχάλη Ρέπα ως… Κάπταιν Χουκ!
  • Γιατί ο Πάνος Σταθακόπουλος, η Μαίρη Σταυρακέλη και η Νικολέττα Βλαβιανού είναι το αλατοπίπερο γέλιου στην ταινία!
  • Γιατί πρέπει να ακούσετε την υπέροχη μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και φυσικά τη φωνή της Ελεονώρας Ζουγανέλη
  • Γιατί τα πιτσιρίκια που πρωταγωνιστούν είναι τα πιο γλυκά του κόσμου

Λίγα λόγια για την ταινία

Σε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό, ένας ιδιόρρυθμος ζαχαροπλάστης, ο κύριος Παναγιώτης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) αναγκάζεται λόγω συνθηκών να κρύψει από όλους στο σπίτι του την μικρούλα Φανή (Αριάδνη Βελλή). Γρήγορα τα δυο εγγόνια του (Σπύρος Ντούγιας, Στέλλα Μουρίκη) και ένας φίλος τους (Στρατής Ζαχαρής) ανακαλύπτουν την κρυμμένη Φανή και έτσι σχηματίζεται η συμμορία των πέντε. Τα τέσσερα παιδιά και ο κύριος Παναγιώτης ζουν μια υπέροχη περιπέτεια μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού. Πρέπει όμως πρώτα να ξεγελάσουν τους πάντες. Την κόρη του κυρίου Παναγιώτη (Κατερίνα Γερονικολού), τον γιατρό του χωριού (Μελέτης Ηλίας) και γενικώς όλους τους κατοίκους της μικρής κοινωνίας. Τα εμπόδιά τους είναι άπειρα κι αφού περάσουν από χίλιες δυο ανατροπές και δοκιμασίες, θα αποκαλυφθούν και θα χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Τσιμιτσέλης
Σενάριο: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Αγνή & Χάρης Χιώτης
Ηθοποιοί: Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος, Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στέλλα Μουρίκη, Στρατής Ζαχαρής, Κατερίνα Τσάβαλου

Διαβάστε επίσης: «Κουραμπιέδες από χιόνι»: Το χριστουγεννιάτικο wrap party με τους πρωταγωνιστές!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ