Η ταινία μικρού μήκους του Θανάση Νεοφώτιστου Airhostess – 737 με πρωταγωνίστρια τη Λένα Παπαληγούρα έχει ήδη ξεχωρίσει σε πολλά φεστιβάλ.

Αυτή τη φορά η ταινία φιγούραρε στο φετινό Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του Sundance στην Γιούτα των ΗΠΑ μαζί με πολλά ακόμα διαμάντια της μεγάλης οθόνης. Η ομάδα του Vimeo ξεχώρισε τη Λένα Παπαληγούρα και την ταινία, ανάμεσα στις συμμετοχές, δίνοντάς τους το δικό τους βραβείο.

Η γνωστή ηθοποιός διαβάζοντας τα σχόλια και το βραβείο από την κριτική επιτροπή του Vimeo έκανε μια σχετική ανάρτηση γράφοντας: «Δεν μπορώ να το πιστέψω! Είμαι τόσο χαρούμενη και ευγνώμων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός υποδύεται την αεροσύνοδο Βανίνα. Η ηρωίδα της βρίσκεται στο Boeing-737 στην πτήση από Αθήνα προς Καβάλα. «Βασικό θέμα της Βανίνας είναι η προβληματική σχέση με τη μητέρα της. Όμως, καθώς το τραύμα της απώλειάς της είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορεί να το διαχειριστεί, η ηρωίδα μεταθέτει το πρόβλημα στα σιδεράκια της» είχε περιγράψει η Λένα Παπαληγούρα στο okmag.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ