Άκης Σακελλαρίου μίλησε για την απόφασή του να απέχει για χρόνια από την τηλεόραση. Δύο χρόνια πριν ωστόσο συμμετείχε στη σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια».

Καλεσμένος στην εκπομπή, «Δύο στις 10», ο ηθοποιός ανέφερε αρχικά: «Σαφέστατα τα πράγματα είναι πιο ανταγωνιστικά από ότι τις προηγούμενες δεκαετίες. Οι σχολές έχουν αναβαθμιστεί, τα παιδιά που πηγαίνουν στις ακροάσεις είναι εφοδιασμένα με απίστευτες γνώσεις και είναι πολυτάλαντα. Τότε που ξεκινούσα εγώ δεν έπρεπε απαραίτητα ούτε να τραγουδάς ή να χορεύεις. Είναι πολύ δύσκολο!

Για έναν νέο που ξεκινάει και προσπαθεί κάπως να πατήσει το πόδι του σταθερά, είναι πολύ δύσκολο. Και από την Πολιτεία έχουμε παράπονο. Υπήρχαν κάποτε στα παλαιότερα χρόνια σχήματα που άντεχαν και βοηθιόντουσαν από το Υπουργείο. Τώρα τα πράγματα δεν είναι τόσο ανθηρά. Ειδικά το θέατρο όσο και αν γκρινιάζουμε πάει εξαιρετικά. Ο κόσμος αγκαλιάζεις τις παραστάσεις ειδικά με την πανδημία. Αγκάλιασε τις θεατρικές αίθουσες και αξίζουν οι παραστάσεις.

Η τηλεόραση έχει απομακρυνθεί εδώ και κάποια χρόνια από εμένα. Νομίζω ότι ήταν η αμφότερη η σχέση. Η τηλεόραση είναι πολύ σημαντική γιατί είναι ένα καλό βήμα να δοκιμάζεις πράγματα. Πιο εύκολο βήμα από ότι το σινεμά. Στην τηλεόραση έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάζεις σε εύρος χρόνου κάποια πράγματα. Είναι ένα εφαλτήριο για να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις πράγματα» ανέφερε o Άκης Σακελλαρίου

Διαβάστε επίσης:

Άκης Σακελλαρίου: «Χρειάστηκε να κάνω δύο επεμβάσεις στη γλώσσα μου»

Άκης Σακελλαρίου: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη του, Σμαράγδα – Το σέξι φόρεμα με τα τολμηρά cut outs

Άκης Σακελλαρίου: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του, Σμαράγδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ