Επίσημη πρεμιέρα είχε την Τρίτη το έργο «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» στο θέατρο Βρετάνια. Το θρυλικό έργο του Τομ Σούλμαν, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ασπιώτη.

Ο Άκης Σακελλαρίου υποδύεται τον Τζον Κήτινγκ, τον αντισυμβατικό καθηγητή που όλοι θα θέλαμε να είχαμε. Ο Τάσος Χαλκιάς ερμηνεύει το ρόλο του συντηρητικού διευθυντή Νόλαν και ο Σπύρος Τσεκούρας αυτόν του τραγικού πατέρα Πέρι. Μαζί τους οι μαθητές, ο πυρήνας δηλαδή του έργου που απαρτίζεται από έναν επίλεκτο θίασο ταλαντούχων ηθοποιών της νέας γενιάς.

Τη μετάφραση υπογράφει η Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Τη σκηνοθεσία – δραματουργική επεξεργασία, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, τη μουσική η Μαρίζα Ρίζου, τα σκηνικά η Αρετή Μουστάκα και τα κοστούμια η Ηλένια Δουλαδίρη.

Στο τέλος της παράστασης οι πρωταγωνιστές και συντελεστές της παράστασης δέχθηκαν ένα πολύ μεγάλο και θερμό χειροκρότημα . Τα συγχαρητήρια στα καμαρίνια του θεάτρου ήταν το ίδιο ένθερμα.

Εκεί είδαμε και τον Άκη Σαλελλαρίου με την κούκλα κόρη του, Ο περήφανος πατέρας πόζαρε μαζί με τη Σμαράγδα.

Η εντυπωσιακή κοπέλα είναι και η μούσα του Μιχαήλ Βαρθακούρη. Είχαμε την ευκαιρία να τη θαυμάσουμε στην πρώτη του προσωπική έκθεση φωτογραφίας του γιού του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη. Η πρώτη έκθεση του Μιχαήγλ Άγγελου Βαρθακούρη πραγματοποιήθηκε πριν από έναν χρόνο περίπου και είχε τίτλο «Πλην πυρός». Ο νεαρός καλλιτέχνης υποδέχθηκε την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα στην αίθουσα Τέχνης Blender Gallery, στη Γλυφάδα. Το συγκεκριμένο event έγινε το talk of the town.

Ωστόσο, κάτι που δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό είναι ότι ο Μιχαήλ Βαρθακούρης έχει για μούσα του την κόρη γνωστού Έλληνα ηθοποιού. Συγκεκριμένα, στις περισσότερες υποβρύχιες λήψεις του Μιχαήλ Βαρθακούρη, το μοντέλο του είναι η κόρη του Άκη Σακελλαρίου, Σμαράγδα. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα βρέθηκε στην έκθεση φωτογραφίας και θαύμασε την κόρη του.

«Συγχαρητήρια στον καλλιτέχνη, Μιχαήλ Βαρθακούρη και στη μούσα του Σμαράγδα Σακελλαρίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άκης Σακελλαρίου σε ανάρτησή του από την έκθεση Blender..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ