Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα ήταν το πρωί της Παρασκευής, o Άκης Σακελλαρίου. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε πριν από δύο χρόνια με την υγεία του. Σήμερα ο ίδιος δείχνει να έχει αφήσει πίσω του εκείνη τη δοκιμασία, ωστόσο οι αναμνήσεις θα είναι πάντα μαζί του.

«Πιστεύω πως είναι ένα μάθημα για όλους μας αυτό. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με πήγε στον προσωπικό μου γιατρό, ο οποίος είχε λάβει την ακτινογραφία που είχα κάνει το ίδιο πρωί στην Πάτρα. Με το που με άφησε λοιπόν ο Αλέξανδρος, μου λέει ο γιατρός μου «έτσι όπως είσαι, φύγε και πήγαινε στο νοσοκομείο Σωτηρία». Μπήκα στο ταξί που με μετέφερε στο νοσοκομείο και προφανώς λιποθύμησα. Έχασα τις αισθήσεις μου» εξήγησε αρχικά ο Άκης Σακελλαρίου.

Και συνέχισε: «Όταν ξύπνησα μετά, ήμουν σε ένα κρεβάτι που δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Η επόμενη στιγμή είναι με καλώδια στην εντατική και θυμάμαι ότι έστειλα ένα μήνυμα στη Θέμιδα Μαρσέλλου. Της είπα ότι δεν θα τα καταφέρω να έρθω στην Κρήτη. Όταν ξύπνησα από το κώμα, όταν με έβγαζαν από την εντατική για να με πάνε στον θάλαμο, είχα την εντύπωση ότι κοιμόμουν δέκα ώρες, αλλά μου είπαν ότι κοιμόμουν δέκα μέρες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ