Για την περιπέτεια υγείας του Άκη Σακελλαρίου μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή συνέντευξη του ηθοποιού στην εκπομπή.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μετά την προβολή του βίντεο αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τι συνέβη την περίοδο που νοσηλεύτηκε ο ήθοποιός και οι δυο τους έπαιζαν στην παράσταση Mamma Mia.

«Αυτό που είχαμε ζήσει με τον Άκη Σακελλαρίου δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όταν αρρώστησε βαριά στην περιοδεία μας, έπαθε πνευμονία, έπαιζε με 40 πυρετό, έσερνε τα πόδια του. Έβγαινε από τη σκηνή κι έβλεπες έναν άνθρωπο που είναι έτοιμος να σβήσει. Του έλεγα να μην παίξει και να ακυρώσουμε την παράσταση, έλεγε όχι κι έβαζε το 200% από αυτό που του είχε απομείνει για να καταφέρει να βγάλει την παράσταση.

Τον πήραμε σηκωτό, τον γύρισε πίσω ο Αλέξανδρος, μπήκε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Εμείς είχαμε όλοι παγώσει, είχαμε ανατριχιάσει. Εν τω μεταξύ παίζαμε, έπρεπε να συνεχιστεί η παράσταση γιατί ήταν κλεισμένες οι πιάτσες. Όταν έπεσε σε κώμα ήμασταν τόσο μουδιασμένοι, πηγαίναμε να παίξουμε και νιώθαμε τύψεις.

Δεν θα ξεχάσω το πρώτο τηλεφώνημα αφού ξύπνησε. Το θυμάμαι και συγκινούμαι γιατί με πήρε τηλέφωνο και του λέω “Άκη μου, πώς είσαι;”, δεν μπορούσε να μιλήσει καλά και μου έλεγε “θα γίνω καλά σε λίγες μέρες και θα έρθω”. Το μυαλό του ήταν να έρθει και να παίξει, ήταν τόσο συγκλονιστικό», εξήγησε η Μπέττυ Μαγγίρα μιλώντας για τον Άκη Σακελλαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ