Ήταν αρχές του περασμένου Ιουλίου όταν ο Άκης Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Ο μικρός Αχιλλέας ήρθε στη ζωή του chef και της αγαπημένης του Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ γεμίζοντάς τους ευτυχία. Από την πρώτη στιγμή, ο Άκης Πετρετζίκης θέλησε να είναι ένας ενεργός μπαμπάς περνώντας σε κάθε ευκαιρία χρόνο με τον μικρούλη. Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο ίδιος αποδεικνύει πως αυτό είναι εφικτό, αφού ο μικρός Αχιλλέας τον συνοδεύει πολλές φορές στις καθημερινές του δραστηριότητες. Ακόμα κι αν πρόκειται για τα ψώνια της ημέρας στο κοντινό σουπερμάρκετ.

«H πρώτη μου σκέψη όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο”! Το παιδί χρειάζεται χρόνο. Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15-20 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα», είχε δηλώσει σε παλαιότερή του συνέντευξη στο Happy Day.

Αυτή τη φορά ο μικρός Αχιλλέας εισέβαλε στο γύρισμα του μπαμπά του για να ξεκλέψει λίγο χρόνο μαζί του με παιχνίδια και ο Άκης μοιράστηκε τη στιγμή με τους followers του.

«Σήμερα στο γύρισμα είχα έφοδο από το μικρό αφεντικό… Ευτυχώς όλα καλά. Μόνο κάποιες συμβουλές έδωσε και πήγε για φρέντο γαλατσίνο σπέσιαλ στο Kitchen Lab», έγραψε στη λεζάντα της γλυκιάς φωτογραφίας τους ο chef. Σε αυτή, ο μικρός Αχιλλέας φορώντας την κόκκινη φόρμα του με τον αγαπημένο του ήρωα καρτούν, τον Μίκυ Μάους βρίσκεται σκαρφαλωμένος στους ώμους του μπαμπά του μέσα στην κουζίνα.

(Instagram/akis_petretzikis)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ