Το χθεσινό, προτελευταίο, επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες έκλεισε με μια συγκλονιστική σκηνή, στην οποία είδαμε την Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) να αφήνει την τελευταία της πνοή στα χέρια του Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης).

Η Κάτια Δανδουλάκη, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αποχωρεί από τις Άγριες Μέλισσες και σήμερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Γεροντιδάκης θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο.

Έτσι, δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία, που προέρχεται από σκηνή της σειράς, και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά: «Το να είσαι καλλιτέχνης για σένα τον ίδιο δεν είναι πάντα ευχάριστο. Έχει όμως ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα να μοιράζεσαι την καρδιά σου με κάθε ζωντανό όν. Μέσα από την δουλειά, συνολικά, γινόμαστε μια μεγάλη αδελφότητα, μια παρέα, οικογένεια. Υπάρχει ταύτιση στην αίσθηση, στην ακτινοβολία στην ατμόσφαιρα. Σε χαρές και σε λύπες. Μόνο οι περιστάσεις αλλάζουν σε κλίμακα και συνθήκες.

Έτσι και εγώ στις μέλισσες ένιωσα πάλι σπίτι μου. Ίσως να ένιωσα και πάλι σαν παιδί. Ξαναείδα λημέρια γνώριμα της παιδικής μου ηλικίας. Ένας (από) χαιρετισμός στην μεγάλη Κυρία της σκηνής του θεάτρου του κινηματογράφου κ’ της τηλεόρασης ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ, είναι λίγος. Μια υπόκλιση Σεβασμού λοιπόν.

Δεν θα μιλήσω για τις εξαίρετες ερμηνείες ούτε για την άψογη συνεργασία. Θα σταθώ στον παράγοντα Άνθρωπο. Στο κεφάλαιο ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ. Έχει την σφραγίδα του μαέστρου. Συγκρατημένη μορφή, καθαρή ψυχή, παράδειγμα προς όλους όχι μόνο η στάση της, η συμπεριφορά της αλλά ακόμα και ο τρόπος που κινείται στο χώρο. Πραγματική καλλιτέχνης με πλήρη γενναιοδωρία ψυχής χαρίζοντας μας σπάνιες στιγμές (έμπνευσης, ανακούφισης και στοχασμού)

Σ ευχαριστούμε για όλα… Μεγάλη ΚΥΡΙΑ… Για πάντα οικογένεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ