«Ο θηλασμός είναι σίγουρα η πιο μαγική εμπειρία που βιώνω με τις κόρες μου…αλλά έχει και τις δυσκολίες του. Και καμία νέα μανούλα δεν είναι προετοιμασμένη για αυτό», δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα που μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τη στιγμή που θηλάζει τις δίδυμες κόρες της.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, είχε γίνει μεγάλη συζήτηση γύρω από τον δημόσιο θηλασμό κάτω από μια ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα βίντεο όπου την βλέπουμε να θηλάζει δημόσια την μικρή Κατερίνα -όπως θα ονομαστεί η κόρη της- και με χιουμοριστική διάθεση λέει: «Ευρωπαία, θηλάζει παντού!».

Δεν είναι η πρώτη Ελληνίδα celebrity που αποφάσισε να μοιραστεί αυτή τη στιγμή από την καθημερινότητά της ως μητέρα. Στο παρελθόν έχουμε δει κι άλλες φωτογραφίες να ανεβαίνουν στα social media με μηνύματα υπέρ του δημόσιου θηλασμού.

Φυσικά, αντίστοιχες εικόνες έχουμε δει και από σταρ του εξωτερικού που θέλησαν να στείλουν το πιο δυνατό μήνυμα για το πόσο σημαντική διαδικασία είναι και ότι είναι μέρος της μητρότητας και όχι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπονται.

Φωτογραφίες: Facebook/Instagram/Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ