Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν εκελινη της βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίσια. Η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε έδωσε για ακόμη μια φορά μαθήματα στυλ.

Το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας έφτασε στη χώρα με με ιδιωτική πτήση το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά τις 7:30. Μάλιστα ο φακός τους απαθανάτισε κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο μεγάλη Βρεταννία.

Για την εμφάνιση της η βασίλισσα Λετίσια επέλεξε ένα μαύρο σύνολο με παλτό από τα καταστήματα Μando. Πρόκειται για μια αλυσίδα καταστημάτων σε οικονομικές τιμές. Το παλτό είναι το μοντέλο Batin και κοστίζει 175 ευρώ. Το συνδύασε με τσάντα από τον οίκο Carolina Herrera.

To ίδιο βράδυ μάλιστα οι κάμερες την απαθανάτισαν σε βόλτα με τον σύζυγό της Φελίπε, τη Μαρί Σαντάλ και τον Παύλο. Οι δυο γυναίκες έδειχναν να συνομιλούν με άνεση και οικειότητα.

Q

Ανήμερα της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου η Λετίσια επέλεξε ένα μαύρο παλτό-φόρεμα προσαρμοσμένο από τους μόδιστρους του Παλατιού.

Μάλιστα το σχέδιο είναι πανομοιότυπο με το πράσινο παλτό- φόρεμα που φόρεσε στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου το 2022. Ολοκλήρωσε ςτο σύνολο με διακριτικά κοσμήματα, τσάντα Giorgio Armani, μοντέλο La Charnière Dorée Top Handle Bag in Black και γόβες Prada.

Nα σημειώσουμε πως παλτό από τα Μango επέλεξε και η πεθερά της η βασιλομήτωρ Σοφία.

Το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας δεν παρευρέθηκε στο γεύμα της τέως βασιλικής οικογένειας που ακολούθησε μετά την ταφή του τέως βασιλιά. Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια αναχώρησαν από τη χώρα μας το απόγευμα της Δευτέρας.

Φωτογραφίες; ΝDP, Abaca

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ