Μπορεί ο τελικό της Εurovision να έχει περάσει, αλλά ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού συνεχίζει να απασχολεί τα media. Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Πέμπτη μίλησε ο Σύμβουλος στη Βουλή των Λόρδων Ιωάννης Χουντής.

Ο royal expert μάλιστα απάντησε σε ερώτηση της Κατερίνα Καινούργιου για την απουσία του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα από τον φαντασμαγορικό τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Εurovision το περασμένο Σάββατο.

«Είχαν άδεια»

Όπως σημείωσε, «ο βασιλιάς και η βασίλισσα είχαν πάρει επίσημη άδεια. Αμέσως μετά από το τριήμερο για τη στέψη είδαμε επίσημα ανακοίνωση από τα ανάκτορα πως την επόμενη εβδομάδα, οπότε συνέπιπτε με τη διεξαγωγή του τελικού της Εurovision, το βασιλικό ζεύγος θα απέχει από τα βασιλικά του καθήκοντα».

«Είναι και μιας ηλικίας οι άνθρωποι. Θέλησαν να ξεκουραστούν. Ωστόσο η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας είχε παρουσία. Μην ξεχνάμε πω είδαμε στο βίντεο στην έναρξη της live μετάδοσης με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να παίζει πιάνο» εξήγησε ο Ιωάννης Χουντής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ