Ο Μπάρακ Ομπάμα και το Οbama Foundation δημοσίευσαν το επίσημο βίντεο από την πρόσφατη επίσκεψη στην Αθήνα. O πρώην πλανητάρχης είχε έρθει στην Ελλάδα πρόσφατα μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ και τις δυο κόρες τους. Είχαν μάλιστα ξεναγηθεί στο Μουσείο αλλά και στον αρχαιολογικό χώρο. της Ακρόπολης.

Με ήχους από μπουζούκι, εικόνες από την Ακρόπολη, ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα στον αττικό ουρανό και παραδοσιακούς χορούς ανέβηκε το επίσημο βίντεο από την επίσκεψη στην ελληνική πρωτεύουσα. Μέσα σε 4 λεπτά, ο Μπάρακ Ομπάμα εξυμνεί την Ελλάδα και μοιράζεται τις εμπειρίες του από την παραμονή του στη χώρα μας.

Η επίσκεψη στην Ελλάδα

Να θυμίσουμε πως πριν από δέκα ημέρες περίπου ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε στην Αντίπαρο ως φιλοξενούμενος στη βίλα του Τομ Χανκς ενώ επισκέφτηκε την Αθήνα για την ομιλία του στο προγραμματισμένο συνέδριο στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουνίου συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ το απόγευμα μίλησε στη σκηνή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στο ενδιάμεσο απόλαυσε την ελληνική κουζίνα από τα χέρια του διάσημου σεφ Λευτέρη Λαζάρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ