Μπορεί να έχουν περάσει μέρες από την κηδεία το τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ωστόσο ο απόηχος από το γεγονός είναι ακόμη παρών. Τα πέντε παιδιά του εκλιπόντα έκπτωτου μονάρχη και της Άννας Μαρίας ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον πατέρα τους.

Η Αλεξία, ο Παύλος, ο Νικόλαος, ο Φίλιππος και η Θεοδώρα βρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία και στην ταφή στο Τατόι. Ήταν πολλές οι φορές που οι κάμερες εστίασαν στην Αλεξία, την πρωτότοκη κόρη του τέως βασιλιά και της Άννας Μαρίας.

Η Αλεξία με τη Μαρία Ολυμπία

Η μεγαλύτερη κόρη του Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρίας, Αλεξία, που ζει στα Κανάρια Νησιά με τον ισπανικής καταγωγής αρχιτέκτονα σύζυγό της, Κάρλος Μοράλες Κιντάνα και τα τέσσερα παιδιά τους, βρέθηκαν στην Αθήνα για την κηδεία του τέως βασιλιά.

Η Αλεξία και ο σύζυγός της Κάρλος Μοράλες.

Η 58χρονη σήμερα Αλεξία, κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις καθώς έχει επιλέξει να ζει χωρίς διασημότητα. Η ίδια είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Άννα- Μαρία» και της ιστιοπλοϊκής ομάδας Azur de Puig.

Όσο για τα τέσσερα παιδιά της; Όλα χαμηλών τόνων δεν αγαπούν τα social media αλλά και την έκθεση στον Τύπο. Η Αρριέττα Μοράλες ντε Γκρέθια, Άννα Μαρία Μοράλες ντε Γκρέθια, Κάρλος Μοράλες ντε Γκρέθια και Αμελία Μοράλες ντε Γκρέθια συνοδεύουν τους γονείς τους σε επίσημες εκδηλώσεις και δεν προκαλούν τη δημοσιότητα.

Η Αλεξία με τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο μοναδικός γιος της οικογένειας, Κάρλος Μοράλες Ντε Γκρέθια ακολουθεί το low profile της οικογένειας. Συνεσταλμένος και σοβαρός o 18χρονος νεαρός γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 2005 στο Νοσοκομείο Centro Medico Technon της Βαρκελώνης.

H βάπτιση του Κάρλος πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου2005, στην εκκλησία Nuestra Senora de los Remedios στην Γάιθα, Λανθαρότε. Ανάδοχοι ήταν, η Ινφάντα Ελένα της Ισπανίας, η Μαρί Σαντάλ, ο Νικόλαος, οι κύριοι Χονζάλο και Λουίς Μοράλες και η κυρία Νοεμί Σουρόλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ