Όταν μιλάμε για royal It girls, τα ονόματα που έρχονται στο μυαλό είναι πάντα η πριγκίπισσα Κάθριν και η Μέγκαν Μαρκλ. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα βασιλικά μέλη σε όλο τον κόσμο που είναι εξίσου stylish και εντυπωσιακά και αξίζουν την προσοχή μας. Μία από αυτές είναι η πριγκίπισσα Αλεσάντρα του Ανόβερου. Γνωστή και ως Sassa de Osma, είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ανόβερου μέσω του γάμου της με τον Γερμανό πρίγκιπα Χριστιανό του Ανοβέρου.

Το όμορφο ζευγάρι ήταν παρόν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 ενώ δύο χρόνια αργότερα απέκτησαν τα δίδυμα, Νίκολας και Σοφία.

Η 34χρονη γαλαζοαίματη προέρχεται από μια από τις παλαιότερες και πλούσιες οικογένειες του Περού. Ο πατέρας της είναι ο Felipe Juan Luis de Osma Berckemeyer, ο οποίος είναι στέλεχος σε μια περουβιανή εταιρεία διαχείρισης μετρητών. Η οικογένεια του έχει επίσης μια απίστευτη έκταση γης στη Λίμα, όπου βρίσκεται το Berckemeyer House, το μεγάλο κτήμα τους. Στην περιουσία τους συγκαταλέγεται και το Museo Pedro de Osma, το οποίο ήταν μία από τις εξοχικές κατοικίες της οικογένειας.

Η εντυπωσιακή royal μάλιστα υπήρξε μοντέλο. Όταν ήταν 16 ετών, υπέγραψε συμβόλαιο στο πρακτορείο Ford Models στη Νέα Υόρκη. Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα όπως Missoni και Bottega Veneta. Ωστόσο, εγκατέλειψε την καριέρα της για να σπουδάσει νομικά στο Πανεπιστήμιο της Λίμα. Στη συνέχεια έκανε το μεταπτυχιακό της στη μόδα και τη διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Ναβάρα.

Το 2018, η πριγκίπισσα δημιούργησε με μια φίλη της τη δική τους επωνυμία μόδας, Moi & Sass. Το brand διαθέτει τσάντες και δερμάτινα είδη που κατασκευάζονται στην Ισπανία.

Η Αλεσάντρα είναι επίσης μεγάλη φαν των ταξιδιών και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στο Instagram από τα οικογενειακά της κτήματα και τα ταξίδια της στην Ευρώπη!

Φωτογραφίες: NDP, Abaca

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ