Η τραγουδίστρια έχει το ιδανικό χρώμα στα μαλλιά της. Ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με τη φυσιογνωμία των Ελληνίδων. Γνωρίζουμε το συνδυασμό για το καστανό της Ήβης Αδάμου.

Διαβάστε Επίσης: Σοφία Νομικού: Ποιες αλλαγές θα έκανε στα μαλλιά των Ελληνίδων celebrity

Το καστανό της Ήβης Αδάμου μπορεί να δημιουργηθεί με gloss

Τα μαλλιά της τραγουδίστριας είναι goals. Μακριά, υγιή και λαμπερά είναι ένα beauty στοιχείο που την χαρακτηρίζει. Αν θέλετε το καστανό της Ήβης Αδάμου έχει επιτευχθεί, χρησιμοποιώντας ένα gloss. Το SHINEFINITY από τη Wella σάς βοηθάει να επιτύχετε ένα λαμπερό πέπλο χρώματος μεγάλης διάρκειας ΧΩΡΙΣ ξάνοιγμα και ΧΩΡΙΣ φθορά, πιστό στον τόνο ακόμη και σε πορώδη μαλλιά.

καστανό Ήβης Αδάμου

Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Balanced pH, το SHINEFINITY λειαίνει το κεράτινο περίβλημα για λάμψη υγιή στην όψη και μεταξένια αίσθηση στα μαλλιά. Η τεχνολογια Balanced pH ρυθμίζει το επίπεδο του pH του χρώματος σε ένα ελεγχόμενο εύρος καθ’ όλη τη διαδικασία της βαφής, προστατεύοντας ταυτόχρονα τη δομή της τρίχας, κάτι που σημαίνει ΜΗΔΕΝΙΚΟ ξάνοιγμα και ΜΗΔΕΝΙΚΗ φθορά. Πολύ σημαντικό, είναι επίσης, ότι το συγκεκριμένο gloss δεν έχει αμμωνία, σιλικόνες, οινόπνευμα και άμεσες χρωστικές.

Πώς να μην «κοκκινίσουν» τα μαλλιά σας;

Όταν εκτίθενται στον ήλιο ή σε επανειλημμένες θεραπείες μαλλιών, τα άτομα με ανοιχτά ή πιο σκούρα καστανά μαλλιά ενδέχεται να παρατηρήσουν πιο κόκκινες και χάλκινες αποχρώσεις. Για να αντισταθμίσετε αυτούς τους ανεπιθύμητους τόνους, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε σαμπουάν με μπλε-μωβ χρωστικές, καθώς το μπλε είναι το συμπληρωματικό χρώμα του πορτοκαλί. Και οι δύο ανταύγειες θα αλληλοεξουδετερωθούν, επαναφέροντας το επιθυμητό καστανό ή ψυχρό καστανό χρώμα στα μαλλιά»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ