Η hair expert Σοφία Νομικού έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Super Makeover». Οι αλλαγές που έκανε στους συμμετέχοντες, ειδικά στο χρώμα των μαλλιών τους, ήταν πάντα εντυπωσιακές και επιτυχημένες. Εμπιστευόμαστε τη γνώμη της. Έτσι τη ρωτήσαμε ποιες αλλαγές θα έκανε στα μαλλιά των celebrities, αν και εφόσον εκείνες επιθυμούσαν μία αλλαγή.

Ποιες αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών των ωραιότερων Ελληνίδων θα έκανε η Σοφία Νομικού;

Αρχικά, να πούμε ότι διαλέξαμε τέσσερις από τις πιο ωραίες Ελληνίδες με χαρακτηριστικό χρώμα μαλλιών που έχουμε λατρέψει και κατά καιρούς αντιγράψει. Μπορεί, όμως, οι παρακάτω κυρίες να θέλουν να κάνουν μία αλλαγή και για αυτό το λόγο ήρθαμε σε επαφή με την hair expert Σοφία Νομικού. Έχει μία σύγχρονη οπτική σε ό,τι αφορά το χρωματολόγιο των βαφών που μας αρέσει πολύ

Ελένη Μενεγάκη

Σοφία Νομικού αλλαγή χρώμα μαλλιών

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η βασίλισσα του ξανθού. Δεν μπορούμε να τη φανταστούμε με κάποιο διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά. Είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα που υποστηρίζει στο 100% το φωτεινό ξανθό. Σε περίπτωση, όμως, η Ελένη Μενεγάκη θα ήθελε μία αλλαγή, η Σοφία Νομικού προτείνει να διαφοροποιήσει λίγο τους τόνους. Θα επέλεγε να βάψει σε πιο φυσικούς τόνους τη ρίζα της και η απόχρωση των μαλλιών της να θυμίζει αυτή της Μισέλ Φαίφερ ή της Κίμ Μπάσιντζερ. Θα διατηρούσε το μήκος των μαλλιών της με κάποιες μοντέρνες πινελιές στο κούρεμα.

Αθηνά Οικονομάκου

Σοφία Νομικού αλλαγή χρώμα μαλλιών

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο αγαπητές γυναίκες της ελληνικής showbiz με ένα αρκετά ενημερωμένο και cool style. Μας αρέσει πολύ η αλλαγή στο κούρεμα της και αν σκέφτεται αντίστοιχες αλλαγές για το χρώμα των μαλλιών της, η Σοφία Νομικού προτείνει το εξής: Caramel Blond. Μία πιο ζεστή απόχρωση ξανθού με σκούρα ρίζα, εφαρμόζοντας τη τεχνική του μπαλαγιάζ θα της ταιριάζει τέλεια.

Μαίρη Συνατσάκη

Σοφία Νομικού αλλαγή μαλλιών

Η Μαίρη Συναντσάκη μας αρέσει επειδή είναι τολμηρή. Δε φοβάται τις αλλαγές και σίγουρα δε τη βαριόμαστε με τίποτα. Για τη Μαίρη Συνατσάκη, η hair expert έχει οραματιστεί το φυσικό χρώμα των μαλλιών της. Με το καστανό και άβαφη θα μοιάζει σαν κοριτσάκι. Τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της θα αναδειχθούν στο 100%.

Έλενα Χριστοπούλου

Σοφία Νομικού αλλαγές μαλλιών

Η Έλενα Χριστοπούλου έχει υιοθετήσει ένα power look. Συμβαδίζει απόλυτα με την προσωπικότητα της. Η πινελιά της Σοφίας Νομικού στο hair look της, αφορά της ρίζα της. Θα την προτιμούσε με μία σκούρα ρίζα-2-3 τόνους πιο σκούρα ρίζα- . Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθεί η απαραίτητη σκίαση. Είναι σαν contouring που θα αναδείξει τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Θα διατηρούσε τη συνολική απόχρωση σε champagne blonde που είναι ταυτόχρονα πολύ chic.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ