Ξέρουμε ποιο θα είναι το μανικιούρ της JLo στα Grammy 2024 ή για να είμαστε 100% ακριβείς πιθανολογούμε ότι θα είναι αυτό. Ο λογαριασμός του Tom Bachik είναι από τους αγαπημένους μας beauty λογαριασμός στο Instagram και αυτό επειδή το inspo που συλλέγουμε από αυτόν είναι αστείρευτο. Δεν είναι τυχαίο που ως nail artist, η A-list του περιλαμβάνει ονόματα όπως τη JLo και τη Σελένα Γκόμεζ. Σε μερικά 24ωρα η 66η τελετή απονομής των βραβείων Grammy θα είναι γεγονός και ο nail artist με ένα throwback μας θύμισε μία παλιά επιλογή για το μανικιούρ της JLo στα Grammy και μετά από κάποιες ώρες, ένα νέο mani. Μία επιλογή που ταιριάζει υπέροχα με τα εντυπωσιακά κοσμήματα της. Πιθανολογούμε ότι αυτή θα είναι και η επιλογή της για τη βραδύ.

Το μανικιούρ της JLo για τα Grammy είναι μία wearable επιλογή

Μπεζ, ιριδίζουσα επιλογή με στρας στον παράμεσο αν αυτή είναι η τελική επιλογή της για το μανικιούρ της JLo στα Grammy, το επικρατούμε.

Το μανικιούρ της Τζένιφερ Λόπεζ

Οι ιριδισμοί στα νύχια είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends κι εκείνοι που αναβαθμίζουν την άχρωμη βάση. Είναι ένα nail look που μπορείς να δημιουργήσετε ακόμη και μόνες σας αρκεί να απλώσετε ένα διάφανο βερνίκι αρχικά και στη συνέχεια ένα ιριδίζον χωρίς χρώμα επίσης. Μάλιστα, στο TikTok αναγράφονται ως lingerie nails και θεωρούνται ως viral επιλογή. Το μήκος της JLo είναι το ιδανικό για να υιοθετήσετε την τάση. Το σατινέ φινίρισμα τους θυμίζει επίσημο ένδυμα και είναι τέλειο για red carpet.

Πώς να λιμάρετε τα αμυγδαλωτά νύχια;

Αφού έχετε ολοκληρώσει τα βασικά βήματα για μανικιούρ στο σπίτι, ξεκινήστε από το πλάι να λιμάρετε τα νύχια δημιουργώντας μία μικρή καμπύλη που μεγαλώνει όσο φτάνετε προς την άκρη, ώστε να πετύχετε το στενό αποτέλεσμα στις γωνίες. Το μήκος εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας, αν και τα αμυγδαλωτά νύχια δεν είναι συνήθως πολύ μακριά για να είναι άνετα.

Διαβάστε Επίσης: Προτάσεις μανικιούρ από το nail artist της Τζένιφερ Λόπεζ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ