Αν είστε αναγνώστρια του okmag.gr, τότε γνωρίζετε την αδυναμία μας στη Χέιλι Μπίμπερ. Είναι τόσο όμορφη και cool συνάμα που δε γίνεται να μην εμπνευστούμε από εκείνη. Σήμερα, επικεντρωνόμαστε στη τελευταία πρόταση μακιγιάζ της που δημιουργός ήταν η Μαίρη Φίλιπς. Τόσο ροζ και fresh, αυτή η glitter ροζ σκιά ματιών πρέπει να μπει στο νεσεσέρ μας.

χείλι μπιμπερ σκιά ματιών

Η πιο value for money σκιά ματιών

Η make up artist, Μαίρη Φίλιπς, δυστυχώς αυτή τη φορά, δεν αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για αυτό το μακιγιάζ. Έτσι, ήρθε η στιγμή για ρεπορτάζ. Στην ανάγκη μας να αντιγράψουμε αυτό το super fresh μακιγιάζ ανακαλύψαμε τη σκιά ματιών Glitter Shower Eyeshadow από Kiko Milano.

σκιά ματιών Χέιλι Μπίμπερ

Πρόκειται για μία Glitter σκιά ματιών υψηλής απόδοσης χρώματος μακράς διάρκειας για άμεση 3D λάμψη. Για χρήση μόνο με στεγνό πινέλο. Η εύκολη εφαρμογή, προσφέρει άνεση στα βλέφαρα. Αυτή η σκιά ματιών έχει μεταξένια, ελαφριά υφή και προσδίδει εξαιρετική φωτεινότητα. Η πιο κοντινή απόχρωση για το αποτέλεσμα της Χέιλι Μπίμπερ είναι η Snow Queen. Είναι ένας beauty θησαυρός, αφού συνδυάζει απόδοση και πολύ συμφέρουσα τιμή που ανέρχεται στα 8,99 ευρώ.

Beauty Editor’s Note:

Για να διαρκέσει περισσότερο η σκιά ματιών σου, φρόντισε να μην λιπαρά τα βλέφαρα σου όταν την εφαρμόσεις. Για να το πετύχεις αυτό χρησιμοποίησε ένα primer πριν την εφαρμογή της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ