Η Βασίλισσα Ελισάβετ υπήρξε beauty icon. Η πληθωρική και δυναμική προσωπικότητα της πάντα πλαισιωνόταν από συντηρητικές, αλλά διαχρονικές επιλογές ομορφιάς. Μία γυναίκα σταθμός στη παγκόσμια ιστορία που ο θάνατος της θα αποτελεί την είδηση της ημέρας για αρκετές ημέρες.

Η αρωματική αδυναμία που μόνο μία Βασίλισσα σαν την Ελισάβετ θα μπορούσε να έχει

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν πιστή στις beauty προτιμήσεις της και σπάνια θα τις διαφοροποιούσε. Μία από τις αδυναμίες δε ήταν και ο οίκος Molton Brown. Μάλιστα, και στο Κάστρο Μπαλμόραλ, όπου άφησε και την τελευταία της πνοή, στα μπάνια υπήρχαν μόνο αρωματικές συλλογές του οίκου. Για την ακρίβεια η μεγαλειότατη επέλεγε φανατικά την Orange & Bergamot συλλογή. Ήταν η για πολλά συναπτά ετή η επιλογή της σε Bath & Shower Gel

Βασίλισσα Ελισάβετ

και Body Lotion.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Το εμβληματικό άρωμα με νότες καρδιάς τις ζωηρές νότες από εσπεριδοειδή που χορεύουν φλαμένκο το ξημέρωμα είναι ένα νοητό ταξίδι στη Σεβίλλη. Αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας με την μοντέρνα εκδοχή του κλασικού μας αρώματος, που έχει εμπνευστεί από τους πορτοκαλεώνες.

Βασιλικές συμβουλές ομορφιάς

O anti-ageing expert, Stuart Miles, μοιράζεται μερικά συμπεράσματα στα οποία έχει καταλήξει μετά από μελέτη. Συγκεριμένα, σε παλαιότερη συνέντευξή του , ο Miles εξηγεί τι δεν κάνει πότε η Elizabeth για να παραμένει η επιδερμίδα της λαμπερή. Η απάντηση είναι ότι απλώς, αποφεύγει τον ήλιο. “Η βασίλισσα έχει απίστευτη επιδερμίδα και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως μία ζωή απέφευγε την έκθεση του προσώπου της στην ηλιακή ακτινοβολία. Μάλιστα, στα ταξίδια της στο εξωτερικό, πάντα φορούσε καπέλο ή κουβαλούσε ομπρέλα που προστάτευε το δέρμα της από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου”, είπε χαρακτηριστικά. Συνεχίζει λέγοντας πως η ίδια “προτιμά να περνά τα καλοκαίρια της στη Σκωτία (σε σχέση με άλλα μέρη που έχουν μεγαλύτερη ηλιοφάνεια). Αυτό έχει κρατήσει το δέρμα της όσο το δυνατόν πιο νεανικό όλα αυτά τα χρόνια”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ