Η ηθοποιός, όπως, φαίνεται θα είναι η πρωταγωνίστρια της χρονιάς. Το Maestro είναι μία από τις πιο δημοφιλής ελληνικές τηλεοπτικές σειρές. Οι ήρωες αυτής συζητιούνται παντού και όπως είναι φυσικό ανακαλύψαμε τα αγαπημένα μας make up look από Κλέλια Ανδριολάτου.

Τα effortless chic make up look από την Κλέλια Ανδριολάτου

Το πρόσωπο της ηθοποιός είναι καμβάς. Πραγματικά δεν μπορούμε να σκεφτούμε μία πρόταση που δεν θα της πηγαίνει. Παρόλα αυτά, εκείνη δεν υπερβάλλει και πάντα υιοθετεί κομψές και διαχρονικές προτάσεις για το μακιγιάζ της. Ξεχωρίσαμε τρία μακιγιάζ που θα αντιγράψουμε από την Κλέλια Ανδριολάτου και θα τα υιοθετήσουμε αυτό το χειμώνα.

Winged Eyeliner: H γραμμή που με μιας  θα δείξει το βλέμμα σας πιο σαγηνευτικό και sexy. Είναι αυτή η λεπτή γραμμή που διαγράφει το σχήμα των ματιών με τον καλύτερο τρόπο.

make up look Κλέλια Ανδριολάτου

Μπορντό χείλη: Ο αντικαταστάτης του κόκκινου κραγιόν για το φετινό χειμώνα. Πιο μυστηριώδες και πιο ελκυστικό θα έλεγε κανείς. Η Κλέλια Ανδριολάτου το υποστηρίζει στο μέγιστο.

make up look Κλέλια Ανδριολάτου

Κόκκινα almond nails: Η πιο διαχρονική πρόταση σε mani. Τι πιο σέξι από τα κόκκινα νύχια;! Όπως αναφέρει και μία θεωρία που έχει γίνει viral στο TikTok, τα κόκκινα νύχια είναι τα πιο ελκυστικά στους άντρες.

make up look Κλέλια Ανδριολάτου

Όποιο και αν επιλέξετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είστε κομψή και θηλυκή χωρίς φλυαρίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ