Το κόκκινο κραγιόν είναι μία διαχρονική αξία στο γυναικείο μακιγιάζ. Είναι μία επιλογή που θα φωτίσει το πρόσωπό σας από το πρώτο πέρασμα. Παρότι θεωρείται, πλέον, μία κλασσική πρόταση μπορεί να φορεθεί με σύγχρονους τρόπους και η Κλέλια Ανδριολάτου έδωσε άλλη διάσταση στο κόκκινο κραγιόν.

Η Κλέλια Ανδριολάτου με κόκκινο κραγιόν σαν να βγήκε από καμπάνια του οίκου Gucci

Η ηθοποιός έχει ένα πρόσωπο το οποίο σε καθηλώνει και μπορεί να θεωρηθεί ένας μοναδικός καμβάς για μακιγιάζ. Όποια τάση και αν επιλέξει την προσαρμόζει στο ανεπιτήδευτο style της, την κάνει δική της και φυσικά μας εμπνέει. Αυτή τη φορά, η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε το κόκκινο κραγιόν μοναδικά, θυμίζοντας πρωταγωνίστρια των καμπανίων του οίκου Gucci.

κλέλια ανδριολάτου κόκκινο κραγιόν

Τα ρετρό γυαλιά της και τα πολύχρωμα κλιπ της έδωσαν μία σύγχρονη οπτική στην all time classic επιλογή των χειλιών της. Μάλιστα, το πράσινο των ματιών έδειξε ακόμα πιο έντονο. Μη ξεχνάτε ότι τα αξεσουάρ αποτελούν πολύ σημαντική προσθήκη για ένα επιτυχημένο beauty look.

Πώς το εφαρμόζουμε σωστά;

Το νούμερο ένα μυστικό του πίσω από την τέλεια εφαρμογή κόκκινου κραγιόν είναι το περίγραμμα. Με ένα προσεγμένο περίγραμμα κάνουμε πιο εύκολη την εφαρμογή του κραγιόν, αλλά και έτσι προνοούμε για να διατηρηθεί και περισσότερο. Φροντίστε να χρωματίσετε και το εσωτερικό των χειλιών με αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ