Είναι μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Οι επιλογές της διαχρονικές και πάντα θηλυκές. Αν ψάχνετε για λίγη εορταστική έμπνευση, ανακαλύψαμε τρία χριστουγεννιάτικα χτενίσματα από την Ελένη Μενεγάκη.

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα εύκολα, γρήγορα με έμπνευση από την Ελένη Μενεγάκη

Νομίζουμε βρισκόμαστε όλες σε εορταστικό πυρετό και ψάχνουμε ιδέες για τις εμφανίσεις μας. Αν θέλετε προτάσεις τις οποίες μπορείτε να εκτελέσετε μόνες στο σπίτι, η παρουσιάστρια έχει τρεις. Μπορεί να την είδαμε με αυτά τα hair look στην εκπομπή της, όμως μπορούν να εξελιχθούν σε χριστουγεννιάτικα χτενίσματα με έμπνευση την Ελένη Μενεγάκη.

90s blow out

χριστουγεννιάτικα χτενίσματα Ελένη Μενεγάκη

Ένα glam χτένισμα που μπορεί να λειτουργήσει από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε κάθε περίσταση είναι το εντυπωσιακό blowout. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι «φουσκωμένα» μαλλιά εμφανίζονται παντού φέτος και θυμίζουν περισσότερο από ποτέ τον ζωηρό όγκο που είχαν τα supermodel της δεκαετίας του ’90. Αν θεωρείτε πως δεν μπορείτε να το κάνετε μόνες σας τότε εξοικονομήστε χρόνο και κλείστε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο σας.

Ballerina bun αλλά με όγκο

χριστουγεννιάτικα χτενίσματα

Μπορεί να βλέπουμε τα sleek bun παντού, όμως η Ελένη Μενεγάκη προσάρμοσε τον αυστηρό κότσο μπαλαρίνας που κάνει τώρα trending στο style της, δίνοντάς του όγκο στην κορυφή. Έτσι, αυτομάτως το hair look έγινε πιο βραδινό.

Half up με κίνηση

χριστουγεννιάτικα χτενίσματα Ελένη Μενεγάκη

Είναι η πρόταση για τις ρομαντικές. Ταιριάζει σε κάθε περίσταση και κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την υφή ή το μήκος των μαλλιών της. Ανάλογα με το στυλ που θα του δώσετε, μπορεί να «φορεθεί» από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο για ποτό. Είναι ιδανικό για εκείνες τις μέρες που δεν προλαβαίνετε να λουστείτε, εκείνες που δεν θέλετε τα μαλλιά σας να πέφτουν μέσα στο πρόσωπο ή για εκείνες που θέλετε να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά σας και να τραβήξετε την προσοχή στα μάτια σας.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ