Η παρουσιάστρια είναι ο ορισμός του hair goals και έμπνευση για τις καστανές. Λαμπερό, πλούσιο χρώμα και super υγιή μήκη άκρες. Μάλιστα, στην τελευταία της επίσκεψη στο hair stylist, Δημήτρη Σαράντου, εντοπίσαμε μία αλλαγή στα μαλλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η οποία ονομάζεται latte bronde.

Τα μαλλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πιο φωτεινά από ποτέ με την τάση του latte bronde

Η παρουσιάστρια δεν μας έχει συνηθίσει σε ακραίες διαφοροποιήσεις στο χρώμα των μαλλιών της. Παρόλα αυτά, είμαστε σίγουροι ότι θα ήταν μία κούκλα και ξανθιά. Προτιμά να «φωτίζει» φυσικά τα μαλλιά της με τεχνικές που υπακούν στις τελευταίες τάσεις. Χτες, είδαμε στα μαλλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου το trend του latte bronde.

μαλλιά Ηλιάνας Παπαγεωργίου latte bronde

Είναι η ενδιάμεση λύση για όσες θέλουν να υιοθετήσουν το καστανό χρώμα, χωρίς να αποχωριστούν τη λάμψη του ξανθού. Το latte bronde περιλαμβάνει απαλά highlights, που ξεκινούν από τη μέση των μαλλιών μέχρι τις άκρες. Αυτές οι ανταύγειες καθώς αναμειγνύονται με τα καστανά μαλλιά, χαρίζουν ένα φωτεινό αποτέλεσμα, σχεδόν sun-kissed. Μία υπέροχη επιλογή για τα μακριά μαλλιά που αυτομάτως θα αναδείξουν τα total black outfit μας. Αυτή η τεχνική δείχνει υπέροχη στο κούρεμα με layers και σε χτενίσματα όπως τους κυματισμούς.

Editor’s Note: Τα τελευταία χρόνια οι ξανθιές αποχρώσεις στα μαλλιά και το balayage επικρατούν στις τάσεις. Αν και είναι αλήθεια ότι οι ξανθές ανταύγειες, όταν εφαρμοστούν σωστά, προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα στα μαλλιά, τα αναζωογονούν, φωτίζουν το πρόσωπο και δίνουν κίνηση, έχουν ένα μειονέκτημα: χρειάζονται συντήρηση και συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Ίσως γι’ αυτόν τον λόγο, οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το φθινοπώρο-χειμώνα 2023/2024 επιβάλλουν φυσικότητα και επιστροφή στα «πλούσια» καστανά.

Διαβάστε επίσης: Cherry Cola Red: Η απόχρωση στα μαλλιά που έχει γίνει viral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ