Αν ανήκετε στις καθημερινές αναγνώστριες της στήλης της ομορφιάς του ok!mag,  αρχικά να σας ευχαριστήσουμε και δευτερευόντως θα έχετε εντοπίσει την εμμονή μας με τα trend. Βέβαια, είμαστε αντίστοιχα εμμονικοί και με τη σειρά Emily In Paris. Επομένως όταν μία από τις πρωταγωνίστριες, η Καμίλ Ραζάτ, επέλεξε τη soft ginger απόχρωση για τα μαλλιά της, δεν γινόταν να μην ακολουθήσει το απαραίτητο ρεπορτάζ.

Soft Ginger, είναι η απόχρωση που θα μιλούν όλοι για αυτή;

Η πρόβλεψη μας είναι πως «ναι». Αρχικά επειδή οι θερμοί τόνοι στα μαλλιά επιστρέφουν δυναμικά και επειδή οι εκδοχές των κόκκινων μαλλιών αποκτούν ολοένα και περισσότερους celebrity υποστηρικτές. Όπως την Καμίλ Ραζάτ που έβαψε τα κατάξανθα μαλλιά της στη soft ginger απόχρωση.

Τι διαφορετικό έχει, όμως, αυτή η απόχρωση στις βαφές μαλλιών; Πρόκειται για μια ginger απόχρωση με χρυσαφένια highlights, που αναμειγνύονται ομοιόμορφα δημιουργώντας ένα πολύ απαλό αποτέλεσμα, που ισορροπεί μεταξύ κόκκινου και ξανθού. Ας πούμε ότι είναι μία must-try τάση, αν θέλετε να προσδώσετε μία πιο fashionable δόση στο hairstyle σας. Είναι μια εύκολη μετάβαση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Δεν χρειάζεται συχνή ανανέωση όπως το ξανθό ή το κόκκινο χρώμα και δημιουργεί ένα effortless look. Είναι το χρώμα που θα δουμε σίγουρα σε parisian girls.  Το φθινόπωρο είναι πάντα η κατάλληλη στιγμή για μια ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών. Συνήθως επιλέγουμε πιο σκούρα χρώματα σε σχέση με το καλοκαίρι, αλλά και δραστικές αλλαγές που θα αλλάξουν εντελώς την εικόνα μας και θα σηματοδοτήσουν ένα νέο ξεκίνημα. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιδανική για όσες θέλουν να τολμήσουν κάτι νέο στο χρώμα των μαλλιών τους, αλλά δεν θέλουν να πειραματιστούν με το πιο bold κόκκινο χρώμα ή το πιο σκούρο ξανθό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ