Δε ξέρουμε σε ποιο team ανήκετε Έμιλι ή Καμίλ. Εμείς κλίνουμε προς το team Καμίλ. Το ανεπιτήδευτο γαλλικό style της στο Emily in Paris δεν μπορεί να μας αφήσει ασυγκίνητους. Τα ρούχα, τα beauty look «τσιρίζουν» παριζιάνικη φινέτσα και δεν γινόταν να μην ερωτευτούμε τα φρύδια της Καμίλ Ραζάτ.

Το μυστικό για τα πάντα τέλεια φρύδια της Καμίλ Ραζάτ

Σε ένα πρόσφατο “Get Ready With Me” video για τη γαλλική Vogue, μοιράστηκε πως σετάρει τα φρύδια της και μένουν στην απόλυτη εντέλεια για όλο το 24ωρο.

Αφού γεμίσει τα κενά με ένα μολύβι φρυδιών, ψεκάζει το βουρτσάκι φρυδιών με iconic hair spray Elnett από τη L’Oreal Paris και χτενίσει προς τα πάνω. Με αυτό το τρόπο τα φρύδια μένουν ανορθωμένα και χτενισμένα για αρκετές ώρες. Επίσης δείχνουν πιο πλούσια. Μάλιστα, η Καμίλ Ραζάτ αναφέρει ότι έχει μία μίνι συσκευασία του συγκεκριμένου προϊόντος πάντα στη τσάντα της.

Πώς να παχύνετε τα φρύδια σας

Αν έχετε πολύ λεπτά φρύδια και θέλετε να τα παχύνετε, πρέπει να μη τα βγάλετε για τουλάχιστον 6 εβδομάδες. Όταν περάσει αυτό το διάστημα μπορείτε να εμπιστευτείτε το κερί για να τους δώσετε σχήμα, καθώς ο συγκεκριμένος τρόπος αποτρίχωσης «εκπαιδεύει» την τρίχα να ακολουθεί τη φυσική της πορεία και συνεπώς έτσι θα «γεμίσετε» περιοχές που τα φρύδια είναι πολύ λεπτά ή δεν υπάρχουν καθόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ