Η τάση στο μακιγιάζ μας θέλει όσο το δυνατόν πιο φυσικές. Το foundation που θα χρησιμοποιήσουμε πρέπει να είναι σχεδόν αόρατο και η υφή της επιδερμίδας να είναι ορατή. Η παρουσιάστρια είναι η βασίλισσα των τάσεων και έτσι το τρικ της Κατερίνας Καινούργιου θα σας εξασφαλίσει τα παραπάνω.

Διαβάστε Επίσης: Frotox, η νέα τάση στο skin care που ακολουθεί η Κατερίνα Καινούργιου

Το τρικ της Κατερίνας Καινούργιου είναι μία πολύ απλή κίνηση

Η Κατερίνα Καινούργιου δοκίμασε το νέο foundation της εταιρίας Radiant Professional και μοιράστηκε τις εντυπώσεις της για αυτό στο Instagram της. Το wonderlight serum foundation είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν έχει τις ιδιότητες ορού περιποίησης. Είναι ιδανικό για εσάς που αναζητάτε νεανική όψη, χάρη στην εξελιγμένη του φόρμουλα με Porcelain Flower και σύμπλεγμα πεπτιδίων, εισχωρεί βαθιά στην «καρδιά» της επιδερμίδας επαναφέροντας στην επιφάνεια τη φωτεινότητα και τη λάμψη της. Υπάρχει, μάλιστα, και ένα τρικ της Κατερίνας Καινούργιου που θα σας συμβουλεύαμε να ακολουθήσετε. Η παρουσιάστρια για τελείως διάφανη και αόρατη βάση χρησιμοποιεί δύο αποχρώσεις: την cream beige και τη natural beige.

τρικ Κατερίνας Καινούργιου

Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει τον ακριβή τόνο της επιδερμίδας και το αποτέλεσμα δείχνει απολύτως φυσικό. Μία ανάλαφρη βάση είναι η αρχή για ένα νεανικό look.

Η σωστή εφαρμογή

Ο τρόπος που εφαρμόζετε το προϊόν είναι καθοριστικής σημασίας για να πετύχετε το “second skin” εφέ. Με όποιο τρόπο και αν το μεταφέρετε στο πρόσωπο (με πινέλο ή με τα δάχτυλα) κάντε το ταμποναριστά και απαλά και όχι σαν να βάφετε επιφάνεια. Έτσι θα εισχωρήσει μέσα στην επιδερμίδα και θα γίνει ένα με αυτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ