Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μας απογοητεύει ποτέ σε ότι αφορά τις τάσεις. Είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και αποτελεί ανεξάντλητη έμπνευση. Αυτή τη φορά από το μπάνιο του σπιτιού της μας έδειξε τη νέα μεγάλη τάση στην περιποίηση, το frotox.

Τι είναι το frotox και γιατί όλοι μιλούν για αυτό;

Το frotox είναι η 2022 ονομασία της κρυοθεραπείας. Η κρυοθεραπεία έχει μια μακρά ιστορία στην ιατρική, με την πρώτη επίσημη αναφορά να γίνεται πριν 200 και πλέον χρόνια, όταν ο Γερμανός επιστήμονας Sebastian Kneipp βούτηξε στο κρύο νερό του Δούναβη με σκοπό να θεραπευθεί από την φυματίωση (την πιο κοινή θανατηφόρα ασθένεια σε εκείνα τα χρόνια). Χρόνια αργότερα, οι επιστημονικές περιγραφές του Kneipp, οδήγησαν πολλούς γιατρούς να αποδεικνύουν ότι η σύντομη και επαναλαβανόμενη έκθεση του σώματος σε χαμηλές θερμοκρασίες βοηθούν το ανοσοποιητικό και έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες.  Έτσι, ένα νέο είδος περιποίησης ήρθε στο προσκήνιο, η κρυοθεραπεία. Σύμφωνα με τους ειδικούς στην δερματολογία και την αισθητική, η κρυοθεραπεία προσώπου καταφέρνει να μειώσει την κινητικότητα των μυών που δημιουργούν τις ρυτίδες, να μικρύνει τους πόρους του δέρματος, να σφίξει τους ιστούς, να μειώσει την ερυθρότητα και να έχει άμεσα αποτελέσματα στη σύσφιξη προσώπου. Έτσι, η κρυοθεραπεία ή αλλιώς frotox προέρχεται από την ονομασία του botox που όμως, φυσικά, μέσω του κρύου επιφέρει τα ίδια αποτελέσματα με το ενέσιμο υλικό  απλά εφαρμόζοντας πάγο στο πρόσωπο.

Πώς κάνει κρυοθεραπεία η Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια επιλέγει την εφαρμογή της θεραπείας  στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τα Hey, Beauty! Cryoballs.

frotox

Ένα πρακτικό tool προσώπου που σας βοηθά να προλάβετε τη γήρανση με συστηματική χρήση και άμεσα καταπολεμά το πρήξιμο άμεσα. Τα Cryoballs τα φυλάσσετε στο ψυγείο και όχι στην κατάψυξη και είναι η ευεργετικότερη εκδοχή κρυοθεραπείας για το σπίτι. Χρησιμοποιήστε τα το πρωί για να ένα μίνι Cryo-Lifting, πριν ξεκινήσετε την ημέρα σας. Θα βοηθήσουν και τα προϊόντα να δράσουν καλύτερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ