Η Κατερίνα Καινούργιου είναι make-up queen και πάντα μάς τροφοδοτεί συνεχώς με beauty tip. Αυτή τη φορά επικεντρωθήκαμε στο κάτω βλέφαρο και για την ακρίβεια στο πως να έχει διάρκεια το concealer μας.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου δοκίμασε την τάση του frotox

Για διάρκεια στο concealer δώστε βάση στην εφαρμογή του

Σε ένα πρόσφατο story της η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε τις επιλογές της σε concealer. Χρησιμοποιεί δύο αποχρώσεις για κάλυψη και φως, αλλά ταυτόχρονα τελειοποιεί και την εφαρμογή με πινελάκι. Εκεί κρύβεται και το μυστικό για διάρκεια στο concealer. Η ταμποναριστή εφαρμογή με πινελάκι βοηθάει το προϊόν να γίνει ένα με την επιδερμίδα και να σεταριστεί, ώστε να μείνει στη θέση του για ώρες.

διάρκεια concealer

Pro tip:

Το καλύτερο tip για την εφαρμογή concealer γύρω από τα μάτια, το έμαθα ενώ δούλευα με τη Σάλμα Χάγιεκ», εξηγεί η make-up artist Φλορί Γουάιτ. «Το εφαρμόζει απευθείας από το μπουκάλι του concealer στις εσωτερικές γωνίες των ματιών από τη μύτη και κάτω, κατά μήκος της τροχιάς του ματιού, όπου συχνά υπάρχουν σκιές. Πριν το κάνει blend στο δέρμα, αφήνει το προϊόν να στεγνώσει για λίγα λεπτά –κάντε αέρα με τα χέρια σας αν χρειαστεί. Αυτό θα σταθεροποιήσει τις περιοχές που χρειάζονται διορθώσεις. Ανακατέψτε τις άκρες του προϊόντος με ένα πινέλο ή με τα δάχτυλά σας, χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι και κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ