Η παρουσιάστρια είναι make-up queen. Ακόμα και τις ημέρες που δε τη βάφει η στενή συνεργάτης της και make-up artist Ρόζα Βακονδίου, γνωρίζει πολύ καλά πως να αναδείξει το μακιγιάζ της. Έτσι, σε πρόσφατη βόλτα της για brunch εντοπίσαμε ένα τρικ στο μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου που πραγματικά θα ανορθώσει το βλέμμα.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε τη μεγάλη τάση στο μανικιούρ στο χειμώνα

Το τρικ στο μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου για βλέμμα σαν της Bella Hadid

Μερικές αλλαγές στο μακιγιάζ μας μπορούν να κάνουν πραγματική διαφορά στα make-up look μας. Μία τέτοια είναι και το τρικ στο μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια εφάρμοσε μαύρη σκιά στο εσωτερικό του άνω βλεφάρου και την έσβησε απαλά και μα ανοδικές κινήσεις.

μακιγιάζ Κατερίνας Καινούργιου

Με αυτό τον τρόπο είναι να σαν κάνετε φωτοσκίαση στα μάτια σας και να δημιουργείτε περισσότερο βάθος. Το βλέμμα δείχνει πιο ξεκούραστο και ανορθωμένο.

Editor’s Tip για αντίστοιχο αποτέλεσμα

Για να δημιουργήσετε την κατάλληλη βάση για το μακιγιάζ σας, εφαρμόστε στις ρίζες των βλεφαρίδων μολύβι ματιών. Θα χαρίσει βάθος στο τελικό αποτέλεσμα και μια πιο πλούσια εικόνα στις βλεφαρίδες. Για ακριβές cat eye με τέλεια γωνία, οι ειδικοί προτείνουν να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να κοιτάζετε τον καθρέφτη με χαλαρό πρόσωπο πριν επιχειρήσετε να κάνετε το σχήμα. Ακολουθώντας την καμπύλη του waterline σας και κοιτώντας προς τα πάνω, είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε να βρείτε τη γωνία της σκιάς σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ