Η Κατερίνα Καινούργιου είναι beauty queen και πάντα μπροστά στα trend. Δε φοβάται να τολμήσει και ταυτόχρονα να μας εμπνεύσει. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα χέρια της. Η παρουσιάστρια υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση για το χειμώνα στα μανικιούρ.

Διαβάστε Επίσης: Ο εναλλακτικός τρόπος που φόρεσε τη μπλε σκιά η Κατερίνα Καινούργιου

Η τάση του χειμώνα στο μανικιούρ είναι all time classic επιλογή

Οι σκούρες αποχρώσεις δεν μας είχαν απασχολήσει για αρκετές σεζόν. Παρότι είναι μία κομψή επιλογή, η κυριαρχία των nude δεν άφηνε πολλά περιθώρια για εναλλαγές. Φέτος, τα πράγματα αλλάζουν και το grunge επανέρχεται. Οι σκούρες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους. Έτσι, και η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε την μεγαλύτερη τάση για το χειμώνα στο μανικιούρ, που είναι το μπορντό χρώμα και όλοι οι συγγενικοί τόνοι.

τάση μανικιούρ χειμώνα

Τα σκούρα νύχια είναι μία πολύ ασφαλής επιλογή για να είστε 100% κομψή. Συνδυάζονται εύκολα και «παντρεύονται» με την ίδια ευκολία με χρυσά και ασημένια κοσμήματα.

Σας χάλασε το μανικιούρ; Αυτή είναι η πιο γρήγορη λύση επιδιόρθωσης

Βρέξτε με λίγο ασετόν το προβληματικό σημείο και λειένετε την επιφάνεια του νυχιού. Όταν στεγνώσει, «γεμίστε» την περιοχή με παρόμοιο βερνίκι. Απλώστε στη συνέχεια ένα καινούργιο στρώμα γυαλιστικού και ένα διαφανές top coat. Περιμένετε 10 λεπτά για να στεγνώσει και είστε έτοιμες με ένα ολοκαίνουριο mani, χωρίς ατέλειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ