Η Κατερίνα Καινούργιου είναι beauty queen στο instagram της και δε σταματά να μας εμπνέει. Αυτή τη φορά, μας προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο εφαρμογής για τη μπλε σκιά.

Διαβάστε Επίσης: Τι χρησιμοποιεί η Κατερίνα Καινούργιου για το ξανθό της

Η μπλε σκιά ως eyeliner

Οι βασικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ, σίγουρα, είναι μία ασφαλής επιλογή για το μακιγιάζ σας. Παρόλα αυτά, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε πραγματικά το χρώμα θα είναι πάντα η extravaganza στην οποία θα πρέπει να υποκύψετε. Ξεκινήστε δειλά-δειλά όπως έκανε η Κατερίνα Καινούργιου και φορέστέ τη μπλε σκια ως eyeliner.

μπλε σκιά

Μάλιστα, προέτρεψε και τους followers της να το δοκιμάσουν. Η Liquid Metal, η σκιά που προτίμησε η παρουσιάστρια από τη Radiant Professional, έχει πλούσιο χρώμα, έντονη και μεταλλική λάμψη. Η κρεμώδης υφή της προσφέρει εύκολη ομοιόμορφη εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια. Έτσι με μεγάλη ευκολή θα διαγράψετε τη γραμμή του eyeliner με αυτή.  Είναι αδιάβροχη , στεγνώνει γρήγορα, δεν μουτζουρώνει, δεν «τρέχει» και δεν «μαζεύει» στις λεπτές γραμμές των ματιών. Μια νέα και τεχνολογικά εξελιγμένη φόρμουλα που συνδυάζει πρώτες ύλες και προσφέρει έντονο και πλούσιο χρώμα για να δημιουργήσετε με ευκολία, πολύ εντυπωσιακά look. Ως πρόταση συνδυάζεται εύκολα με τις φθινοπωρινές αποχρώσεις που κυριαρχούν αυτή την περίοδο. Επίσης, αναδεικνύει στο μέγιστο το καστανό της ματιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ