Η Κατερίνα Καινούργιου δε σταματά να μας τροφοδοτεί με beauty tip από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Έτσι, στο τελευταίο της Q&A στο Instagram αποκάλυψε πως επιτυγχάνει το χρώμα των μαλλιών της. Ντεκαπάζ ή ξανθιστική επιλέγει η Κατερίνα Καινούργιου το ξανθό της.

Ποια μέθοδο χρησιμοποιεί η Κατερίνα Καινούργιου για το ξανθό;

Τα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου έχουν το τέλειο χρώμα. Δεν κιτρινίζει, ούτε είναι υπερβολικά ψυχρό. Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, μοιράστηκε ότι για το ξανθό της δε χρησιμοποιούν ντεκαπάζ, αλλά ξανθιστική. Δημιουργός αυτού είναι ο hair colorist Φίλιππος Χατζηνικήτας.

Κατερίνα Καινούργου ξανθό

Το ντεκαπάζ δεν είναι βαφή μαλλιών, αλλά μια σκόνη που αφαιρεί τις χρωστικές ουσίες των μαλλιών, είτε αυτά είναι βαμμένα είτε φυσικά, έτσι ώστε να εφαρμοστεί το καινούργιο χρώμα με μεγαλύτερη επιτυχία. Χρησιμοποιώντας το μπορείτε να κάνετε πολύ μεγάλες αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών. Όταν το ντεκαπάζ χρησιμοποιείται σε βαμμένα μαλλιά λέγεται ντεκαπάζ, ενώ όταν εφαρμόζεται σε φυσικά μαλλιά ντεκολορασιόν. Η ξανθιστική είναι κάτι σαν το ρεφλέ ξανοίγει τη ρίζα χωρίς να ταλαιπωρεί τα μαλλιά τόσο. Στα φυσικά μαλλιά η χρήση του ντεκαπάζ δίνει την δυνατότητα να ανοίξουμε το χρώμα των μαλλιών περισσότερο από 4 τόνους, κάτι το οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την χρήση βαφής μαλλιών. Η διαδικασία σε αυτή την περίπτωση γίνεται με τα εξής βήματα: 1. Ντεκολορασιόν (ξάνοιγμα χρώματος με ντεκαπάζ), 2. Καινούργια βαφή μαλλιών και 3. Ρεφλέ ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ