Οι εμφανίσεις της Τζένιφερ Λόπεζ αποτελούν συχνά έμπνευση. Τα ζεστά χαρακτηριστικά του προσώπου της, το δυνατό κορμί της, αλλά και ο τρόπος που παραμένει όμορφη με φυσικότητα καθώς παιρνούν τα χρόνια, είναι λίγα μόνο από τα όσα συνθέτουν την εικόνα της σταρ. Εκείνο όμως που σίγουρα έχουμε ζηλέψει, είναι τα μαλλιά της. Κάθε φορά που κάθε φορά η ανάγκη για μια αλλαγή μας χτυπά την πόρτα, μια ματιά στο Instagram της Τζένιφερ Λόπεζ σίγουρα θα μας δώσει έμπνευση. Είτε πρόκειται για μια αλλαγή στο χρώμα, είτε για ένα νέο κούρεμα, είτε για εκείνο το σέξι χτένισμά της που δείχνει τα μαλλιά ακόμα πιο πλούσια. Ποια δεν θα το ήθελε αυτό;

Ο hairstylist των σταρ, Κρις Άπλετον μας δείχνει τον τρόπο για να το πετύχουμε και να αποκτήσουμε κι εμείς λίγη από τη λάμψη της. Το μόνο που θα χρειαστείτε, είναι δύο λαστιχάκια. Αρχικά, χωρίζετε τα μαλλιά σε δύο μέρη και δένετε σε αλογοουρά το πάνω μέρος. Στην συνέχεια, χωρίζετε το κάτω μέρος των μαλλιών σας στα δύο και τα περνάτε πάνω από την πρώτη αλογοουρά, ασφαλίζοντας τη νέα αλογοουρά με το δεύτερο λαστιχάκι. Και είστε έτοιμες! Το αποτέλεσμα με αυτό το απλό τρικ είναι εντυπωσιακό. Κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πολύ πιο πλούσια, αφού σας εξασφαλίζει εξτρά όγκο. Αν τα μαλλιά σας είναι φιλαρισμένα, αυτό το τρικ θα σας δώσει ακόμα πιο girly και παιχνιδιάρικο αέρα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα τα βήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζένιφερ Λόπεζ έχει συνεργαστεί με γνωστό εταιρεία προκειμένου να δημιουργηθούν προϊόντα μαλλιών κατάλληλα για γυναίκες που αντιμετωπίζουν τριχόπτωση και λέπτυνση τρίχας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ