Η παρουσιάστρια διανύει την πιο sexy φάση της και αυτό αποτυπώνεται και στα look της. Μπαίνοντας σιγά-σιγά στην εορταστική περίοδο, αναζητούμε προτάσεις για διαφορετικά hairstyle. Ένα τέτοιο είναι και το sexy βραδινό χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με την μεγαλύτερη τάση στο μανικιούρ

Το sexy βραδινό χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου δεν περιλαμβάνει

Τα waves είναι το signature χτένισμα της παρουσιάστριας. Παρόλα αυτά, αυτή τη φορά μάς εντυπωσίασε με έναν υπέροχο κότσο.

sexy βραδίνο χτένισμα Κατερίνας Καινούργιου

Το νέο sexy βραδινό χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου είναι updo με όγκο, που αφήνει ακάλυπτα πλάτη και ώμο. Θέλετε να αντιγράψετε το hairstyle; Ακολουθήστε μερικά βασικά βήματα για απόλυτη επιτυχία. Αρχικά, ξεκινάμε κάνοντας μια αλογοουρά δίχως, όμως, στο τελευταίο στάδιο να την ολοκληρώνουμε. Προσαρμόζουμε τα μαλλιά για να βεβαιωθούμε ότι ο μη ολοκληρωμένος κότσος κάθεται στο πλάι του κεφαλιού, Στη συνέχεια, τραβάμε τις άκρες για να δημιουργήσουμε τον επιθυμητό όγκο. Το επόμενο βήμα είναι να πιάσουμε το κομμάτι των μαλλιών την μισή αλογοουρά με ένα λαστιχάκι στο τέλος. Στη συνέχεια, διπλώνουμε από την άλλη πλευρά πάνω από το bubble που δημιουργήθηκε όταν δεν ολοκληρώσαμε τη κοτσίδα, και σταθεροποιούμε, χρησιμοποιώντας φουρκέτες για τα μαλλιά. Σπρώχνουμε απλά προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό είναι το κόλπο που κρατά τα μαλλιά στη θέση τους για ολόκληρο το βράδι και να αντισταθεί σε υγρασία και αντίξοες συνθήκες καιρικές συνθήκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ