Μία από τις εμμονές μας, όπως, έχετε καταλάβει είναι η ανακάλυψη value for money καλλυντικών. Οι αγαπημένοι μας celebrity βοηθούν πολύ σε αυτό. Τελευταία χείρα βοηθείας έρχεται από μία giga influencer. Το ρουζ της Κάιλι Τζένερ κοστίζει κάτω από 20 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης: Το trend που δοκίμασε η Κάιλι Τζένερ και δε θέλουμε να υιοθετήσουμε

Το ρουζ της Κάιλι Τζένερ μπορεί να φορεθεί και στα χείλη

Η μικρότερη της αυτοκρατορίας Καρντάσιαν έχει γίνει ολοένα και πιο ενεργή στο TikTok. Αυτή τη φορά μοιράστηκε ένα γρήγορο GRWM από το οποίο ξεχωρίσαμε το ρουζ της Κάιλι Τζένερ.

 ρουζ κάιλι τζένερ

Πρόκειται για ένα οικονομικό προϊόν που μπορεί να φορεθεί σε ζυγωματικά και χείλη. Το εφάρμοσε πριν την οικογενειακή έξοδο στο Μεξικό, όπως αναφέρει στο video.

@kyliejenner

get ready w meeeee 🤍

♬ Aesthetic – Megacreate

Το limited-edition Lip & Cheek Glow Balm είναι ιδανικό για όσους αγαπούν το φυσικό φινίρισμα και χρώμα υγείας στα μάγουλα. Κρεμώδες, με μεταξένια, ανάλαφρη υφή «λιώνει» στην επιδερμίδα. Δεν δημιουργεί αυτό κολλώδες αποτέλεσμα που πολλές σιχαινόμαστε. Η ονομασία του στο eshop της επιχειρηματία, Kylie Cosmetics, είναι το Doin The Most και η απόχρωση η coral shade. Η τιμή του ανέρχεται στα €18.99.

Πώς να το εφαρμόσετε;

Ζεστάνετε το προϊόν ανάμεσα στα ακροδάχτυλά σας. Στη συνέχεια εφάρμοστέ το στα μήλα του προσώπου σου κάνοντας πολύ καλό blending. Για να βοηθηθείτε στο blending μπορείτε να το τελειοποιήσετε με ένα πλακέ πινέλο με κοντές τρίχες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ